Prekonaný Covid- 19 a kašeľ po ňom

21. nov 2022

ahojte, tí, čo ste prekonali kovid, prípadne aj deti - ako dlho po vyliečení ste ešte kašľali?
ja aj syn sme ho prekonali pred mesiacom a stále pokašliavam, syn dokonca aj viac.
ale sme už negatívni. už mi ten kašeľ ide na nervy. :/

xeonela
21. nov 2022

strasne dlho, ja asi aj dva mesiace po kovide som stale kaslala, nedokazala som sa z toho akosi vystrabit. cize to je celkom normalne by som povedala. mesiac je este ok.

anjelicek26
21. nov 2022

Kasel sa lieci (akykolvek) aj 6 tyzdnov, ked to chyti pluca poriadne...takze tomu daj este cas... nam lekarka vravela, ze ked to trva viac, ako tri mesiace po, musi to pozriet plucny...

kristiii
21. nov 2022

Ja tiež po obidva razy minimálne 6 týždňov, som si myslela, že snáď nikdy neprestanem..ale syn zas vôbec, resp. 2-3 dni a ani nevedel, že mu čosi bolo.

lija22
21. nov 2022

3 tyzdne deti aj ja

natall113
21. nov 2022

Ešte aj dva mesiace po covide

marseillefan
21. nov 2022

Naposledy to bolo dva mesiace...
Ale podobné problémy som mal aj v minulosti po prekonaní chrípky a podobne...

majamat
21. nov 2022

hoci po kovide sa to stava pomerne casto, no toto existuje aj po beznych infekciach, hlavne virusoeho povodu, co je vacsina infekcii. ani neviem ci na to neico zabera. je to sposobene tusim hyperaktivitou dychacich ciest.
neviem ci je vhodne uzivat nieco na kasel, ci mozno anithistaminika, urcite su dobre vitaminy na posilnenie imunity a organizmu. asi je dobre sa poradit s lekarom.

autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
autor
21. nov 2022

@anjelicek26 takže mesiac je vlastne ešte v norme

autor
21. nov 2022
autor
21. nov 2022

@majamat vďaka, jasné, radila som sa, tiež v podstate povedala, to čo aj vy. Musí to proste prejsť. C vit, D vit dávam, veľa čaju. Nuž len vydržať

majamat
21. nov 2022

je to neprijemne. poznam to, ja ani neviem co vlastne mam, ale mam kasel viac ako 20r, uz nie ejtak intenzivny. vacsinou kaslem az pri nejakej fyzickej namahe., no niekedy az ked je vleka, inokedy aj pri nizkej fyzickej namahe.