Ahojte, moja dcera má mierne točenie hlavy, studený pot, tak ako keby strach že sa zvracia ale zatiaľ sa nezvracala. Nema teplotu ani nič. Môže byt že sú to prejavy stresu a úzkosti ? Čo Vám pomohlo pri takýchto stavoch ? Nejaký vitamínový doplnok z lekárne alebo čo ? U doktora mala zvýšené neutrofily, dala jej antibiotiká, viac nič. Má strach a z toho vôbec nema chut do jedla. Prosim pomôžte mi, už som zufala ako jej pomôcť. Každé rano vstane s tym že nič mi nechce jest lebo nema chit do jedla, do toho nízky tlak.
A pricina strachu? Treba asi riesit pricinu strachu.
@jumama nevie čo jej je a už si namysla veci
Ako prva pomoc mozno praca s dychom. Pri uzkostiach mozu mat bud plytky alebo rychly dych, viac im zacne byt srdce, co im zhorsuje fyzicke pocity. Preto zvyknu detom dat tieto tvary - a maju "podla nich dychat". Ide si prstom - nadych, vydych , zadzanie dychu ....do 4 pocitat pri kazdom... Ale skuste nejako viac s lekarkou riesit tie uzkosti.
Psycholog, psychiater. Nepises vek, spustac....Atb kvoli neutrofilom???? Cudne.
Vek?
my ti nepomozeme, to jedine psycholog ci psychiater. ak su dlhodobo uzkosti ci stres a strach treba to riesit s odbornikom nie na MK
@stanulienkat z čoho môžu byt zvýšené neutrofily ?
@koniarova 16
@kukuleinka18 porozprávaj sa s ňou, čo jej robí radosť, čo ju trápi, či jej vyhovuje škola, rodinné pristredie...nech to napíše, ak sa jej ťažko rozpráva o tom...a riešiť to s odborníkom, ak sa inak nedá.
@kukuleinka18 Zažila som to s dcérou v 9.ročníku. Neprajem ani najväčšiemu nepriateľovi. Podľa toho čo opisuješ to môže byť depresia. Žiadne vitamíny, ale okamžite návšteva u psychológa alebo psychiatra. Nepodceňujte to. Naša brala antidepresíva asi 3/4 roka. Veľmi jej pomohli, teraz je polroka bez liekov, bez psychiatra a bez psychologičky. Sme takí šťastní. Pozor na to, môžu sa pridružovať čierne myšlienky a to je už zlé.Dufam, že už nikdy. Držím palce.
@kukuleinka18 do bodky súhlasím s tým, čo napísala
@belaaaaaaaaa . A 16 je v tomto najhorší vek.
Problemy v skole? S kamaratmi? Ktore jej spustaju uzkost a aj moznu depresiu? Psycholog na zaciatok - ak sa to bude dat riesit len u psychologa a ak nie tak potom uz asi len psychiater a liecba aj s liekmi
@belaaaaaaaaa aké mala prejavy ?
@kukuleinka18 keby bola okolo teenagerskeho veku, povedal by som, ze moze byt zalubena a bojuje s myslienkou ako ti to povedat ;) Ak je menisa, mozno ma menej zeleza, alebo magnezia... ty vies co papa. A inak cerstvyvzduch tiez pomaha, jarnu unavu zmiernuje... tak hot sa na vylet, aj ked fuka, nevadi...