Prehltnutý či vdýchnutý cukrík

26. jún 2023

Dieta bolo s kamoskou vcera poobede u nich doma kde jedli take tvrdsie cukriky. Moja sa nejako pritom ako nadychla tak ten co mala v ustach tak ho vcelku prehltla. Ani opisat to poriadne nevie. Stalo sa to vcera. Povedala mi to dnes vecer. S dychanim problém teraz nema. Spi. Len teraz som v strese ci ho len prosto vcelku nechtiac prehltla alebo nedaj Boze vdychla. Ma 10 rokov.

rachel36a
26. jún 2023

Keby ho vdychla uz vcera ma zdravotne problemy

katyt
26. jún 2023

Ak by ho vdýchla tak by sa hneď nevedela nadýchnuť, určite by tam bola obranná reakcia, kašeľ. Podľa mňa sa báť nemusíš, asi ho len prehltla.

panelacikova
26. jún 2023

zrejme len niečo v hltane podráždila. keby ho vdýchla, dusila by sa včera (ak bol väčší). ak by to bola nejaká malilinká čiastočka, tak by kašlala, kým by to nevykašlala či už v pôvodnom stave alebo obalené hlienom. takže môžeš ostať naozaj pokojná. má to len podráždené. a to ti píšem ja ako matka dieťaťa, ktoré sa mi reálne fakt dusilo párkrát a teda bola som potom už dosť úzkostlivá 😉 môžeš ostať v kľude, postupne sa jej ten hltan upokojí.

autor
26. jún 2023

Dakujem dievcata.Ja som sa jej samozrejme spytala ze ako mysli,ze sa pritom nadychla a tak ho omylom musela asi zhltnut. No tak chaoticky to popisala,ze ani sama nevie. (Asi zivla a v tom) Prosto sa nadychla a zrazu bol dnu. Musela ho prehltnut. Dakujem vam vsetkym za ukludnenie.

panelacikova
26. jún 2023

ona asi ako ho nechtiac prehltla, tak sa jej "šmýkal" po tej sliznici a zrejme jej to podráždil. neboj, ja to mám takmer na "dennom poriadku" sama so sebou 😀 a občas dcéra má tento problém... bude OK. pokojne si ľahni a spi.

ildiko36
26. jún 2023

Urcite to nevdychla, inak by sa už zadusila..Len v celku prehltla a ma pocit tlaku v hrdle ako po Gastroskopii.O par dni ju to prejde.

vanilkovazmrzka
26. jún 2023

No ja som v detstve v zachvate smiechu vdychla lentilku… a potom som ju vysmrkala :D asi ti to nijako nepomoze, kazdopadne ak ten cukrik nikde neciti, nic hrozne sa nestalo 🙂

panelacikova
26. jún 2023

@vanilkovazmrzka pripomenula si mi kamošku, ktorá skúšala, či sa jej do nosa vojde hrášok 😀 akurát čo bolo divné, už bola prakticky dospelá 😀 a potom ho nevedela vybrať. následne ju ale začalo štekliť v nose a napokon ho vykýchla 😀

mudracucoriedka
26. jún 2023

@vanilkovazmrzka sa tu nechval s lentilkou, vysmrkaj bonpar a potom sa chval 🤣

vanilkovazmrzka
26. jún 2023

@panelacikova lenze ja som si tie lentilky nedavala do nosa, normalne som ich jedla 😆 dodnes je mi zahadou, ako sa to stalo, ale som rada, ze som to prezila v zdravi 😂

Takze nie @mudracucoriedka to nebudem skusat, prenecham skusenejsim 😃

panelacikova
27. jún 2023

@vanilkovazmrzka mala si ju v nosohltane 😀 to ako keď človek zvracia. potom ešte tie grcky aj vysmrká 😀