Prehliadky u pediatra

16. dec 2024

Ahojte,

chcela by som sa opýtať ako prebiehajú Vaše návštevy u pediatra. Ak ste isli prvy x aj potom neskor. Chodite aj s partnermi spolocne? Chceli by sme tam chodit obaja,len ci je to mozne,ci nas vpustia dnu oboch. Prebalujete deti tam tesne pred tym ako idete dnu? Co si treba vziat so sebou? Chodite tam s kociarom alebo s vajickom? Dakujem, je to moje prve dieta a neviem ako to prebieha.

veronika_sk000
16. dec 2024

chodili sme spolu, ale on cakal vonku, vo vnutri by zbytocne zavadzal, prebalila som pred odchodom z domu, potom dieta aj tak cele vyzliekas vo vnutri, takze das cistu plienku zase v ordinacii pri odchode, musis mat latkovu plienku, na ktoru dieta polozis, ked ho budes vyzliekat a davat na vahu, maj nahradne oblecenie, plienky, mokre obrusky 🤷 chodili sme s vajickom, nepovazovala som za potrebne mat adaptery na kocik, tak sme si dieta odniesli vo vajku, teraz mam pediatricku hned po ruke, takze budem chodit s kocikom

pribinak
16. dec 2024

Zdrav. stredisko mam blízko, chodila som s kočíkom. Bez muža, ten bol väčšinou v práci

Na poradni bábätko vyzliekas do nahá, takze potom po zváženi a premietaní mu das čistu plienku.
Nosila sim aj látkové, na tej bábätko ležalo počas poradne.
Nosila som aj náhradné plienky, oblečenie.

katesocka
16. dec 2024

Ja som chodila sama, pri synovi keď mal očkovanie zo začiatku išla so mnou svokra (muž bol v robote), potom prišiel covid a chodila som sama stále. S dcérou som chodila/chodím takisto sama, ak syn nebol v škôlke a nemal ho kto postrážiť, tak išiel aj on 🙈 vždy som brala so sebou prebaľovaciu podložku, v ambulancii som ju vyzliekla pred vazenim a potom som jej dala čistú plienku. Vždy som mala a aj mám ak ideme hocikam so sebou prebaľovaciu tašku, v nej náhradné plienky, vlhčené obrúsky, veci na prezlečenie a prebaľovaciu podložku.

patka24
16. dec 2024

My sme chodili s komplet vybavou, tzn cista plienka a oblecenie na prezlecenie komplet, moj sa zasadne pototo pri kazdej kontrole, cize nezabudnut aj vlhcene obrusky a podlozku, navyse latkova plienka alebo prebalovacia podlozka pod babo na vahu... co sa tyka otca, nikdy nikomu nevadilo, ci idem sama, ci s doprovodom 3 osob, ano... prvy krat sme sli ja, tata aj babka lebo boli vsetci premotivovani, neskor som bola rada, ked som sla sama a mala chvilu pokoj... co sa tyka kocika, ber co vam je pohodlnejsie

tejana
16. dec 2024

Som ňou chodí partner, keď je doma. Vždy chcel ísť s nami 🙂. Najmä teda tie prvé išiel a na očkovania. Nikdy nemala s tým naša pediatrička problém. Vlastne ja som sa nad tým ani nezamýšľala 🙂. Vlhčené obrúsky, plienku na ritku, náhradné oblečenie, bavlnenu plienku na ktorú položiš bábo keď bude nahate, ak je zvyknuté na dudlik a upokojí ho - tak aj ten, ja si beriem aj hračku čo má najradšej, takú vyhrávajúcu a blikajúcu mačku, aspoň ju to troška ukľudní, ale teda to už keď bude troška viac vnímať okolie. Vždy doma prebalim pred odchodom. Chodíme väčšinou autom, najmä teraz sme mali druhé očkovanie a je lepšie vtedy byť čo najskôr doma, ale niekedy sme boli aj s kočíkom. Ten sme nechali v čakarni a len tašku z kočiara som si zobrala dovnútra ku pediatričke.

katesocka
17. dec 2024

Jaj áno, to som nespomenula, doktorka je v meste vedľa našej dediny. Chodím autom, zo začiatku som dala vajíčko na podvozok a neskôr zase som nosila kočík keď už im bolo vajíčko malé.