Ahojte máme ísť na prehliadku ku všeobecnej,neviem. Prečo tak skoro..
Co robili vašim deťom??
Malý pekne hovorí všetko len keď uvidí doktorku obávam sa že tam budeme pol minúty..
Čo platilo na vaše deti?
Urcite sa ho nebude nic pytat. Ked si hmlisto spominam tak sa mal bez tricka prejst, predklonit a pozrela mu chrbticu, vaha, vyska, moc...
@werony_n on je strašného citlivý a s cudzími sa ani nerozpráva tak som zvedavá...
Aj nás tak volal pediater prednedávnom, mal 2 roky v decembri. Odvážil odmeral, popočúval, pýtal sa či nemá nejaké problémy, moč kontroloval a to bolo aj všetko myslím. Malý to zvládol absolútne bez problémov, normálne sme mu vysvetlili že pôjde doktorovi a nemal z toho žiadny strach, prečo by aj mal mať 😊
@len_nig a moč ste zobrali hneď po zobudení? Či to je jedno? Lebo mi máme prísť až o 10
Áno, moc vždy ranný. Môžeš ho dať potom do chladnicky
Celú ju prezrela, výška, váha, moč, prešla sa len v gaťkách (či treba ortopéda kvôli plochým nohám), a mňa sa pýtala na rôzne veci - či strieda nohy pri chôdzi po schodoch, či pozná základné farby, či vie povedať niektoré konkrétne písmenká, či preferuje už niektorú stranu, čo sa týka zručnosti rúk a tak. Dcérka bola celú dobu zľaknutá ticho 🙂 a to je inak ukecaná až až 😁
@majlo1234 Určite to zvládnu 🙂. Ak mu chceš pomôcť, pozrite vývojový dotazník na zdraviedietata.sk, nech vie, na aké otázky má byť cca pripravený 🙂. My pred prehliadkami dr ten dotazník posielame a pýtala sa v podstate to isté. Plus či vie povedať L,T a tak a to zaskočila aj mňa 😂.
Kuknem, my sme ho posielali ked bol maly, som nevedela, ze treba este aj teraz. Dakujem za tipy. Maly bude urcite revat, takze asi spolupracovat nebude velmi
Syn zvladol na jednotku aj si pokecali,onvie prekvapiť 😬😄 odmena bola zmrzlina 👍😄
Nám pomohla komunikácia, malej som všetko vysvetlila, kto tam bude, čo sa bude diať, že sa nemusí báť a prebehlo vyšetrenie úplne v poriadku bez plaču, ale na všetko bola vopred pripravená.