Maminy, prosim vás, naše male ma dietu, leno ho preháňa. Tak nám kázala pediatrička. Zároveň povedala,že nemôže teraz pit UM, ale v lekárni povedali,že môže bezlaktozove. Nemáte skúsenosť, či naozaj take môže? Lebo neviem, čo by sme jej ešte mohli dat:( spapala akurat banán a pije cierny caj. Dakujem
Kludne dajte aj bezlaktozove mlieko. Nasa to nechcela ale rano uz bola taka vyhladovana,ze neodmlietla.
@paciko9 takze by to nemalo vadiť, ak ma dietu? Lebo pije aj v noci ešte 2x a teda vodu alebo caj by nepomohlo
My sme mali bezlaktozove mlieko pri rotaviruse. Tiez sme mali dietu. Prve dni na veceru mala cistu ryzu, potom bezmliecnu kasu. A ak by vam nechcelo dieta to mlieko tak mu ponuknite teply cajik v noci.U nas to zabralo a ako som uz vysie spomenula rano nepohrdla ani takym mliekom.
@paciko9 dala som teda bezlaktozove pred spankom, aby sa lepsie spinkalo. A inak najďalej dieta, Dakujem
A dr. co povedala? My sme mali 10dni dietu.
@paciko9 práveže neochotna bola, preto sa radsej tu spytam, či máte skúsenosť. Ved človek sa boji o svoje dieta keď to stále neodchádza. Boli sme aj na pohotovosti a mame varit ryžový odvar, mlieko nedávať. Ale v lekárni povedali,že bezlaktozove kludne mozme
Enterol ti neodporucili? To je aj v prasku, laktobacily, aj babatku.
https://www.adc.sk/databazy/produkty/detail/ent...
A zozen mu aj kvalitne probiotika.
Doktorka nam v takych pripadoch odporucala aj rehydratacny roztok. Mali sme a aj mame bananovy, ako nechceli to pit, ale ak to ma naozaj caste, tak aspon po trosicku by som davala striekackou do pusy.
ryžu, mrkvu, jablko, zemiaky, a podávaj smectu - zahustí stolicu