Predoperačné vyšetrenie pred operáciou semenníkov

sissy87
21. jún 2024

Môjho syna čaká operácia nezostúpených semenníkov v BA-Kramáre. Má 16 mesiacov. Pediatrička /podľa informačných dokumentov z nemocnice-priložené/ aj anesteziológ (volala som aj do anesteziologickej ambulancie) z nemocnice hovoria, že pri tejto operácii netreba rozbor krvi iba jednoduché pediatrické predoperačné vyšetrenie (moč iba prúžkom, aktuálny stav atď - proste taký opis). Tým pádom pediatrička nechce robiť odber krvi. Tam by nám mal spraviť ešte anesteziológ predoperačné. Volala som aj do urologickej ambulancie kvôli inému, tak som sa opýtala aj od nich, urologička tam tvrdí že treba krvný test, aj keď je môj syn starší ako 1 rok a je to jednoduchá operácia. Tak teraz už neviem, naozaj.
Aké máte skúsenosti? Vyžadovali? Keď nám pedi odmieta spraviť, a predsa by to tam chceli, tak nám to tam spravia, alebo pošlú nás domov?

nikelca
21. jún 2024

Ahoj môj bol na inej operácii ale z Kramárov som dostala mail aké vyšetrenia chcú a ten som preposlala doktorke. Potom robili dajaké vyšetrenia aj priamo na kramaroch

sissy87
autor
21. jún 2024

@nikelca Ja som tiež vytlačila a dala pediatričke ten dokument čo nám poslali emailom. Dúfam že sme tomu dobre pochopili a že nebude to nám tam chýbať.

luciazahornadska
21. jún 2024

U nás vyžadujú aj odber krvi. 🙂 Ale nášho syna idú operovať v inej nemocnici a idú mu robiť laparoskopickú operáciu. ;)