Baby za 2 dni mame ist na krv kvoli operacii a 9.7 na predoperacne. A 10.7 nas prijimaji do nemocnice. A mala teraz dostala nadchu. Co teraz?? Zrusia nam to? Cakame uz 3mesiace na tu operaciu
@zuzik307 nas caka cystoskopia v septembri a malemu (teraz 5 m) nasadili dlhodobo atb, udrziavaciu davku len na vecer. Je to v poriadku, co sa tyka tej narkozy? Mam.z toho priserny stres.
@lindusss2016 ATB predpokladam kvoli mocovym cestam? To je v poriadku, pre anesteziu su dolezite dychacie cesty, tie musia byt ok...
@zuzik307 ano, kvoli mocovym. V nose ma moraxellu, ktorej sa nevieme zbavit, mava susniky, inak nic.
Ahojte pozerám, že staršia téma, ale potrebujem poradiť.... Mala ma ísť na operáciu o 5 dní... Už sa nám prekladá od narodenia pol roka. Stále soplime pri zuboch. Teraz sme mali nádchu po novom roku a nemôžeme sa zbaviť sopla už mesiac. Ide o to, že máme len jednu obličku a keď sa nezoperuje tak je po nej a dialyza. Neviem uspia nás alebo aké sú tam rizika... Ja som už v koncoch....
Dajte si to preložiť vo vlastnom zaujme
Nádcha je oslabenie organizmu, narkóza je záťaž, neriskujte
Nejdem vás strašiť ale som sestrička a vidím do toho... ak by dam niečo stalo budete si to vyčítať
Priznajte sa že má nádchu a radšej počkajte ale s nádchou nechoďte nám operáciu