Ahojte prosím vás dcérka 4 ročná ma strašne dusivy kašeľ nevie ani spinkát o pol ôsmej som jej dala sirup ventolin a zyrtec kvapky ak sa to nezlepší kedy jej môžem podať prednison čipok?
@allisian no dúfam sa dovolam ďakujem pekne ja len že či to nemá nejaký súvis s tým sirupom a kvapkami či jej to neuškodí 🙂
ventoli a prednison maju iny ucinok ak si dale ventoli ten je na roztiahnutie priedusiek prednoson je na zapal kludne kombinuj je to pohotovostny liek ak ho das jednorazovo nic extra sa nedeje
@kacena4 super toto som potrebovala či teda môžem ďakujem krásne ❤️
@kacena4 a môžem teda celý áno ?
@ivetka1445 áno dávala som tuším pol cipku večer mali mal 5 rokov a trištvrte cipku som dávala dvojročné mu takže určite áno tu polku
@petus998 tak mám dať trištvrte? Lebo toto mám predpísané pre mladšiu pre dvojročnú a v lekárni mi povedal pán že celú jej mám dať podľa potreby tak neviem ja som z tých čipiek jeleň
@kacena4 môžem sa opýtať ešte že za aký čas od podania môžem očakávať účinok ?
No neviem ako to funguje nepoužívali sme to ešte nikdy ale dala som jej to o 22:00 už prešla skoro hodina a kašle rovnáko do kedy čakať ? ..
@ivetka1445 prestal potom syn kaslat?
@ivetka1445 skús si zavolať do pohotovostnej lekárne,, vedia poradiť. Nech neleží na rovnom. Môj syn zaspáva skoro v sede pri takom kašli, ale dávam prednison hneď, keď už začína pískať na hrudi. A držím palce.