Ahojte 🙂
Dnes nám doktorka predpísala prednisolové čípky,polku čípky na večer. Aké máte s nimi skúsenosti?
@riskoh sú priliš škodlive? mne ich odporučila na večer dať
Kym ich neberies ako lentilky, tak ok. Ja som davala starsej, po prvom uz bolo vidno mega zlepsenie a po druhom stav skvely... Brala 2 max 3.
@youngmommy98k no su to hormony,snazila som sa ich davat len ozaj v nevyhnutnom pripade
@youngmommy98k ja som tiež dávala len pri záchvate,syn mával laryngitídy. Aj doktorka mi tak kázala,len pri záchvate.
@youngmommy98k su to kortikoidy, ja som dala len v pripade nudze pri laryngitide v noci...viac ako 1x nikdy nebolo treba. Casto staci ist s dietatom na studeng vzduch a sa mu ulavi.
@youngmommy98k dala som len raz, syn mal extrémne silnú reakciu alergickú na lieky, po 2 cipkoch úplne zmizla...
@mariet24 ako sa prejavila prosím ťa tá alergia?
@youngmommy98k najprv to vyzeralo ako štípance na nohách a rukách, asi po pol dni sa zliali na také väčšie fľaky, na druhý deň aj bruško, na tretí mu to vyrazilo do tváre. Akurát cez víkend to začalo, v pondelok sme vybrali čipky a hneď to mizlo
Aj nám ich predpísala ,ale že každých 12 hodín? V pondelok večer mal záchvat hrôza som sa bála ale zvládli sme to len na balkóne a fenistil a calciym.V utorok u dr a tá že hneď podať keď prídeme domov tak som dala raz a je lepšie tak nemusím dať tých každých 12 hodín že?
Uzival syn pri laryngitide,davala som len v krajnom pripade,ked zachvat neprechadzal ani po fenistile a pobyte vonku