Dobrý deň idem si po radu mali ide mať za mesiac
4 roky nejde mu vôbec stiahnuť predkoška z Pipika
Boli sme aj u obvodného tam na povedala doktorka
Že to máme nech na prírodu myslíte že sa mu to
Samé po čase uvolni alebo by som stim mala zájsť niekde napríklad na urorogiu ďakujem za každú radu
K urologovi zajdi, je to predsalen lepsi expert, ako tvoja pediatricka, pozrie, preco to nema uvolnene - niektore zuzenia ci zrasty sa same neuvolnia a naopak (tam ma lekarka pravdu), obycajne prilepenie chce podstatne viac casu, kludne do nastupu puberty... syn mal prirastenu predkozku takym sposobom, ze by sa to jednoducho neoddelilo. V 6 rokoch siel na zakrok (uvolnenie a nadstavenie uzdicky), obriezku nema. Takze kludne si chod po druhy nazor, ale k takemu, co nema tendencie to tam "poriesit" mechanicky na mieste, to je no go...
určite zájsť na urológiu, pokial to ma zrastené alebo zúžené môžeš čakať aj do jeho 30. rokov a neuvoľní sa. náš prípad čakajte čakajte, potom dostal zapál a bolo ešte horšie.
Ak nemá problém, čo chceme riešiť, všakže, ale je pravda, že za názor odborníka nič nedáme. Teda dáme, pár desiatok eúr asi. Ale nesmie to byť odborník typu "tak poďme rezať" Dá sa ísť aj po dva názory od dvoch lekárov..
@malycka v 4 rokoch už je najvyšší čas ale nedala by som mu do toho zatiaľ rýpať. Skús kúpiť krém z Justu myslím ze to je, ženy si to tu chvália na uvoľnenie predkozky. Inak čo by som robila, upozorni syna nech si sám sťahuje ako to on cíti, pri každom močení a pri kúpaní, on si neublíži. Ale keď mu to budeš robiť ty, je veľká pravdepodobnosť, že mu spravis trhlinky a tie sú bolestivé. Skúsila by som najprv takto a keď neuvidis zlepšenie tak k urológovi.
@malycka bud rada, ze tvoja lekarka nie je za opicami a neposiela ta k tomu urologovi, ktory vo vacsine priapdov strhne predkozku nasilu alebo nariaduje obriezku. Na stiahnutie predkozky ma cas, kludne aj do puberty. Ak mu chces predsa len pomoct, skus pinďa mast.