Predkožka u 1,5-ročného syna

katika1811
31. máj 2022

Ahojte ako ste riešili problém pri sťahovaní predložky ak vôbec nesla dole ? Synček ma rok a pól …teraz som si vsimla že z pipika mu išlo akoby niečo bielo vodnate čo to môže byt ?

althejka
31. máj 2022

v roku a pol som este nejake velke stahovanie neriesila, nema preco ist, do troch rokov casu. Spod predkozkoveho listu sa moze uvolnovat smegma, co je biela hmota z necistot a epitelu , prirodzeny jav. pokial nie je pipik opuchnuty a cerveny, bolestivy, je to v poriadku. kazdovecernou hygienou a jemnym trenovanim predkozky vystacite, takze problem vlastne nemate 🙂/ uroZS/

evitka83
31. máj 2022

@katika1811 tiez to nejako neriesim, Syn ma 26m. Lekarka mu to raz nasilu stiahla pri preventivke a odvtedy si na pinda neda ani siahnut. Len dbam na dokladnu hygienu. Maly objavil, ze sa da so sasom hrat, tak si to tak nejak natahuje sam 😂

aaao
31. máj 2022

@katika1811 vobec ale ze vobec som mu to nestahovala. Okolo 3rokov mu to stale neslo len sa s nim sam hral a teraz uz ma 5 a ide mu pekne stiahnut. Ani neviem kedy sa mu to uvolnilo. Pokial nema problemy by som to neriesila.

svetlonos
31. máj 2022

Ahoj, kamoska zije v Nemecku, ma troch synov, doktori neriesia ako u nas a uz vobec nasilu preboha. Su to masochysti, si predstav ze by ti pretrhol niekto nausicou ucho ( dibre, mozno prehnane ale boli to tiez) Pokial nie je zdravotny problem aj fi puberty casu dost, neboj. Ach, ti kamoskiny synovia nemaju problem, ide to fajn - 5-8-10 rocni

katika1811
autor
1. jún 2022

@svetlonos ahoj jasne nerozprávam o stiahnutí na silu toto by som nedovolila v žiadnom prípade 🙂 ideme k jednému dobrému odborníkovi chcem aby sa nám len na to pozrel nič viac proste názor nakoľko nasmu vidno malilinku bodku proste a skúšam sťahovať rôzne krémy a nevidno žiaden rozdiel :(