Synovi sa nedala stiahnuť predkožka.až v 6.rokoch nás poslali na urológiu.tam mu to dr. stiahol.potom ešte týžden sme mu mali doma sťahovať a tak na kontrolu.na kontrole bolo všetko v poriadku.potom, že len v rámci hygieny sťahovať.syna sprchuje muž a minule som sa len tak syna spýtala, či ho uz sťahovanie neboli lebo veľmi plakal celý ten týzdeň pred kontrolou tak povedal, že nesťahuju to.manžel neviem kvôli čomu mu to nesťahoval.potom opäť skúšali a vraj to ide, ale nie úplne.manžel mi vraví, že už raz keď je to stiahnuté tak isto pôjde, len mu nechce násilne opäť sťahovať aby nemal traumu ako prvýkrát ale , že postupne sa to uvoľní.ale už mu neverím.môže byť, že ak to nesťahovali tak sa mu to naspäť zrástlo?a budú mu to musieť opäť sťahovať?alebo má pravdu, že sa to už naspäť nezrastie.
Môže späť prirásť,ale pokiaľ nie sú zdravotné problémy, nedávala by som znova sťahovať. Kúp slezovu masť a nech si natiera a sťahuje koľko ide ( určite nie viac a nasilu). Nášmu uvoľňovali len časť na pohotovosti lebo mu to tam nešlo umyť, a boli z toho problémy. Na kontrole nám dr povedala, že viac uvoľňovať nejde, kázala kúpiť túto slezovu masť a sťahovať koľko ide. Krásne sa mu to aj samé uvoľňuje.
Tu slezovu masť odporúčam aj ja
@liloastitch ale koľko má rokov?on to mal mať už dávno uvoľnene.obávam sa toho lebo viem, ze niektorí chlapci s tým boli aj na operácii
@3petka a tiež mu to predtým násilne u dr.stiahli?
Násilne nie ale. Mal to prilepené tak nasilu mu to stiahli. A potom fakt každý deň…
@snezienka15 5 bude mať. Sťahovali mu to ako dvojrocnemu
Riešila sa táto téma pred pár týždňami, pozrite, možno pomôže- https://www.modrykonik.sk/forum/detske-zdravotne-problemy/prilepena-predkozka-u-8-rocneho-3/
@bozenas pozriem, ďakujem
@snezienka15 ja som synovi každý deň jeden cely rok sťahovala. Lebo keď som náhodou zabudla na druhý deň bolo znat že to ide ťažšie.