Dobrý deň narodilo sa niekomu z vás predcasniatko? Mala by som otázku
@bamboa mám synceka narodeného v 31tyzdni. Včera mal tri mesiace a váhu ma 3855g. Nie je to malo? :(
A s akou váhou sa narodil ? Ak prosperuje je to OK. Môj sa narodil s pôrodnou váhou 1710 g, všetko do 1 1/2 roka dohnal.
@abby11 pri narodení mal 1390g
Nemaj strach, je to OK. Krásne priberá.
@abby11 naozaj? Takze nemusím mat strach. Klokankovala si každý deň s babatkom?
Kebyže je problém, pediatrička ti to iste na poradni povie.
ja by som kvôli váhe nestresovala, raz priberie viac, raz menej, pokiaľ je všetko ostatné ok, nerieš. Určite chodíte na pravidelné kontroly a pokiaľ je lekár spokojný, niet sa čoho báť 🙂
Aj moja chodila raz za mesiac. Moja mala pri narodení 1790g, v 3 mesiacoch 4400g, v 6 mesiacoch 5902g a v roku mala 8260g. Teraz má 2r 3m a má 11kg. Túto váhu má už zhruba 3 mesiace, ale neriešim - normálne sa stravuje, o chvíľu zje aj mňa 😂, ale stále niekde lieta...
Zdravim 🙂 moja sa narodila v 33.tyzdni, mala 2200g, v nemocnici schudla na 1930 a domov sme sli s vahou 2010g. V troch mesiacoch plus jeden den mala 5150g -zhodou okolnosti som si to znacila 🙂 teraz ma 10mesiacov a 9930g,ale je to riadny papkac. Na zaciatku bolo to jedenie bieda, potom sa to nejak rozbehlo. Myslim,ze Vas syncek ma peknu hmotnost a ked zacne papat prikrmy tak urcite este pekne priberie 🙂 vsetko dobre zelam!
Neboj, pribera krasne ♥️ Aj keby ti tu 50mam napisalo vahy svojich predcasniatok, tvoje bude mat vlastny rast. Aj nasa - z 1,8 kg bola v 3m na skoro 5kg a potom sa naberanie spomalilo az kym sa nerozbehla s prikrmami. Babatka si svoju robotu robia na 100% a presne vedia kolko maju rast 😊
@bamboa dakujem
@lubkovaandrejka dakujem a dávala si svoje alebo um?
@janababana Dakujem som pokojnejšia
Ja moje predcasniatko klokankujem este stale, ma 5.5r. normalne to potrebuje. Mladsi donoseny sa vobec neklokankoval ani nechce, ten ma 3r
Az v roku-dvoch dohnal rovesnikov. Za tri mesiace necakaj tabulkovu vahu donoseneho babatka
Davala som svoje,ale cez flasku, ona chudatko nevladala vobec tahat, nepomohla mi ani laktacna,tak som to riesila odsavanim a flaskou 🙂
Polož rovno otázku. Koho sa bude týkať, odpovie. Moja sa narodila v 35-tom. Pomôže ti to?