Predčasne narodené dieťa ostalo v nemocnici na pozorovaní

kika541996
26. sep 2023

Včera sme prežili niečo strašné. Narodený v 35tt. Mame 3týždne. Sme doma od piatku. Po kúpaní asi hodinu nám začal pípať monitor. Tak sme pribehli. Malý sa vôbec nezobudzál, ale dýchal, nebol modrý. Nič ho nezobudilo. Bol, ako vrece od zemiakov úplne , ako bez života. Tak sme utekali na jis a tam sa sám od seba zobudil. Vyzliekli ho, začal plakať. Plakal tak, že mu nevedeli spraviť ani ekg. Tak ostal v nemocnici na pozorovaní. Idú mu robiť ďalšie vyšetrenia😭 Vyštrenia ako sono hlavy, brucha , ekg, echo, obliciek vsetko v norme

roja01
26. sep 2023

Prajem vam a hlavne malemu cloviecikovi vela stastia a zdravia. Bude dobre.

alickapusinka
26. sep 2023

Juj strašné. Moja veľmi držím palce. A to iba odrazu z ničoho nič. Verím že to nebude nič važné. Možno či nie srdiečko. Bude dobre neboj sa.

methexis
26. sep 2023

@kika541996 podobne som zažila ja so synom. Ale môj sa narodil týždeň po TP. V stredu sa narodil, v piatok nás pustili z pôrodnice a v nedeľu sa to stalo.
Išla som ho kúpať, akurát sa zobudil, nakojila som ho a odrazu malý zostal úplne apaticky. Ani ocka neotvoril, nereagoval, nič. Kým prišla záchranka, tak sa prebral a kým sme prišli do nemocnice, nič mu nebolo. Vyšetrenia všetky ok. A cestou domov zas, tak sme sa hneď otočili a už si nás tam nechali na pozorovanie 3 dni, ale nič nezistili doteraz a to má už vyše 2 roky.
Máme podozrenie, že on tak proste tvrdo rýchlo zaspí 😅

deti95060810
26. sep 2023

nebol to epi záchvat? ten tiež nezistia z prvého vyšetrenia...

kika541996
autor
26. sep 2023

@alickapusinka Srdiečko mal v poriadku. Je to velmi zly pocit

alickapusinka
26. sep 2023

@kika541996 preboha to ani nečítať také nieto ešte aby sa niečo stálo. Neboj bude dobré. Vieš čo nechcem ťa strašiť ale ja som tak mala že som sa nevedela zobudiť bola som aj v nemocnici a to už som mala 13 rokov že sa mi toto stavalo predtým tesne som mala uraz zistili mi epilepsiu. A pri tom som to mala že večer som ľahla a veľa krát mi mama povedala že ma budila ráno a ja nie a nie vstať ako keby mozog dostal blok.