Predčasne narodené dieťa a reflux

veselavrba
10. dec 2012

Ahojte mate niektora skusenosti s refluxom u predcastne narodeneho dietatka?Moj maly ma mesiac a objavili sme u neho reflux. Neudrzi dlho v sebe mliecko. Ma specialne pre predcastne narodenych a najprv pekne pil a teraz uz nie.Prosim poradte co mam robit,aby pil a udrzal to v sebe.Dakujem za kazde info.

edita84
10. dec 2012

@veselavrba Ahoj moja dcérka boa narodená v 36 tt ale bola malinká (1500g, 41cm) a tiež maa reflux ale nám na to prišli ešte v nemocke v NZ kde sme boli mesiac a tam jej dali Nutrilon Ar a po ňom už negrckávala skús sa poradiť s dokinou

kika1111
10. dec 2012

@veselavrba dr. ti môže predpísať najprv Nutrilon Nutriton - to je na zahusťovanie mlieka..potom prípadne vás môže poslať na gastro vyšetrenie a potom by mohla predpisovať Nutrilon AR - to je už zahustené UM. ale pokiaľ tvoj malý pije špeciálne mlieko, tak si dávaj predpisovať ten Nutriton a to špeciálne mlieko ním zahustíš sama.. len treba dávať pozor, nepreháňať to, lebo takéto "špeciality" zapekajú

lenkab1984
10. dec 2012

@veselavrba moja sa narodila v 34.tyzdni a tiez v sebe nic okrem nutrilonu AR neudrzala. Drzim palce.