Dobrý deň prosím vás o radu pred 4 dňami mi 7mesacný synček spadol s postele na hlavičku.Plakal.
No tak.ked mu po 4 dňoch nič nieje, tak by to malo byť v poriadku...žiaden stres
No po 4 dnoch neviem aku radu potrebujes. Pokial sa doteraz nic nezmenilo, tak uz nemas co riesit.
Zvracal 2dni a teraz stále spí je unaveny
@bledula1 treba hneď po páde dieťa sledovať, či nie je spavé, nevracia, či papá..taktiež zmeny na zreniciach ..ak vám vracia tak už ste dávno mali byť s ním v nemocnici
Treba ísť k lekárovi!
@bledula1 určite to nemocnice, malo sa to riešiť hneď a pokiaľ zvracia a je unavený hneď teraz choďte na pohotovosť. To nie je žiadna sranda, keby nevracal a mal by normálne správanie ja by som aj vtedy sla pre istotu skontrolovať.
@bledula1 nehnevajte sa ale toto je zanedbanie zdravia dieťaťa len a len z vašej strany a modlite sa aby bol v poriadku ...choré 🤯
Ale on nemá ani modrinku nič na hlavičke
Ak ti dieťa zvracalo, mala si ist hneď k lekarovi..🙈
@bledula1 to neznamená že nemá otras mozgu keď nemá modrinu
Myslím si že pani bude asi nejaká poslabšia… ano treba ísť.. pani autorka…
Mne minulý rok dcéra spadla tiež nevedela som co robiť volala som na 112 momentálne nas brali (pre istotu) rtg, sono všetko ok.. nechali nas na pozorovaní po dvoch dňoch dostala virózu…
Mozno ma otras mozgu alebo este horsie krvacanie do mozgu. Tieto pady treba sledovat a pri akychkolvek zmenach ist do nemocnice. Ty modrinka!!!!
Uz nic, dat do babyboxu a spravit druhe 😒
Chod hned na pohotovost
@gribka1 robi si srandu.
@simona20201309 Veď zato, taká tupá by snáď nebola.
Môže tam byť otras mozgu. Z najhoršieho by mal byť vonku, ale choď s ním na vyšetrenie. Čo najskôr.
Si robis srandu? Alebo je toto realita? Osobne poznam rodinu, kde im spadol chlapec z gauca a ostal leziaci s velkymi nasledkami... Uz davno si mala byt u lekara. Dnes je inac sviatok
@gribka1 keby išlo o spoluobcanku z osady tak je to celkom reálne. Tak jedine ze je to takýto to prípad s prudko nízkym IQ ....
Snáď dieťa prežije a nejde o vnutorne krvacanie
7 mesačne.... neverím....
Aj bez pádu by som bola po dvoch dňoch zvracania u lekara
@stanulienkat ty čítaš co píše??? Zvracal po páde na hlavu... 2 dní a stále spí
Naozaj staci sledovať pohyby a zrenicky?
Máš pocit ze autorka je v stave byť schopná vyhodnotiť pohyb zreniciek?
Robíš si srandu??
Teba asi tiež ako dieťa hodili hlavou o zem keď to tak čítam…. Fakt dúfam ze to je fake.
@simona20201309 hej, zle som precitala, len som to preletela.
Dúfam, ze si tu len niekto robí srandu, ale ak nie, tak by ste sa niektoré fakt nemali mnozit ...
A zmenilo sa niečo? Plače, je iný? Spinká v pohode, papá v pohode? Alebo prečo sa pýtaš po 4 dňoch. Mali ste ísť na vyšetrenia vtedy.