Prečo si týždňová dcérka neodgrcne?

keesy
11. dec 2014

Mamičky prosím radťe, nedávno nás prepustili z pôrodnice,dcérka má teraz týžden, dojčím dosť často, stále si pýta papať a ešte ani raz si neodgrcla! Nosím ju aj na rukách aj ju dávam na bruško a nič, mám pocit že mám slabé mliečko, môžem ju prikrmovať? Nemôže ju bolieť bruško z toho že sa jej neodgrcne???

esterba
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
petrapod
11. dec 2014

Ahoj , aj moj syncek prvy mesiac skoro vobec neodgrgaval, potom ked uz zacal viac papat tak zacal aj grgat, takze nestresuj sa🙂🙂🙂

siska53
11. dec 2014

Neprikrmuj,casto dojcis,to je super,tym si stimulujes tvorbu mliecka. Ze si neodgrgne?moji tiez neboli grgavi. U maleho platilo,ze ked pri dojceni zaspinkal,nikdy si neodgrgol.. Len ked bol hore,aj to nie vzdy a to ked uz si,tak si aj grcol.
Dcerka ani to.ak si uz ona odgrgla,to bolo fakt raz za cas. A ani negrckala. Takze je to v poriadku.

A slabe mlieko neexistuje!!! Skoda,ze si dala otazku,nie diskusiu,lebo ak by si mala este otazky,musis vytvorit novu alebo dakomu napisat IP..

miku1
11. dec 2014

Tak ako ti píšu baby predomnou, slabé mlieko neexistuje. Buď mlieko máš, alebo nemáš. A to či ho máš, určite neovplyvňuje fakt, či si dieťa odgrgne alebo nie 🙂 Moje tiež neodgrgávali, ani nezvracali, napapali sa a hneď aj na prsníku zaspali. Určite neprikrmuj, a hlavne sa zbytočne nestresuj. 🙂

moni244
11. dec 2014

moja si za celé kojenie, ktoré trvalo 14 mesiacov odrgla asi 5 krát, proste zaspala na prse a odgrgnúť nepotrebovala, ani som to neriešila

lalalopsy
11. dec 2014

ahoj, ja mam dve detičky a tiež ani jedna ci neodrcla dokonca druha ani neodrgavala mohla som robiť co som chcela a nemala som pocit zeby mala toho problem. dokonca teraz ma 5 rokov a doteraz si neodrgrcla ani ked bola chora až doteraz nič nič. tak pohoda klidek tabaček 🙂

gilmorka
11. dec 2014

moji zacali grgat az ked boli trosku vacsi, prve tyzdne ozaj malo grgali. A pokial pribera, neprikrmuj.

tatso
11. dec 2014

Moja dcerka nikdy negrkala pocas celej doby co som ju kojila, ak sa nanadychne vzduchu pocas kojania, tak nie je dovod na odgrcnutie, takze ak dcerka tiez negrca, to znamena, ze ti pekne papa a nehlta pocas toho vduch, takze je vsetko v poriadku, hlavne bud kludna, aby si mala mlieko 🙂

lubinkas
11. dec 2014

Moja dcerka si taktiez po kojeni takmer nikdy neodgrgla. Stalo sa nam parkrat, ale aj to viem spocitat na prstoch jednej ruky. Nie vsetky deti musi grgat. Hlavne nestresuj zbytocne🙂.

standu
11. dec 2014

Moja mladsia takmer vobec negrgala zaspala mi na prse, tak som ju do zvislej polohy na grgnutie kolkokrat ani nedala a ok, vzduch co spapa a neodgrgne si vyprdka 🙂 ani s jednou dcerkou sme nemali ziadne koliky vsetko ok

stepanka274
11. dec 2014

Ani moje neodgrgávali, ako píše standu, tiež mi zaspali na prse, aj som skúšala dávať do zvislej polohy na plecia ale ked negrgali tak som to vzdala a nebazírovala na tom, ked si pýta mliečko tak len pekne dojči, lež, oddychuj a užívaj si oddaný pohľad tvojej princeznej na teba. 🙂

rose32
11. dec 2014

Ja nechapem ako mozu tu baby pisat ze neexistuje slabe mlieko!!!!!existuje a to je ze straca mliecko.,ja mam jednu znamu prisla z porodnice davala mlieko mala plne prsia mala im stale plakavala.sli na pohotovost a tam jej povedali,ze ma slabe mlieko.povedali kupit umele mlieko.dali jej a tak prestala plakavat.len mamka si musela svoje dat prec.a to neodgrgne je asi d neni do syta napapane.ale je normalne kolko chce dieta tolko sa napapa.tak staci.

cerez
12. dec 2014

Moja dcérka nebola kojená, ale na UM a vôbec som ju nepočula odgrgnúť. Určite si odgrgla, ale tak potichúčku, že som to vôbec nepostrehla. Nosila ju, chrbátik jej šúchala, dávala na bok len aby sa nezadusila. Mohla som jej aj hodinu šúchať chrbátik, pohupkávať ju, no odgrgnutie nebolo vôbec počuť. Tak rovnako to bolo aj s mojou sestrou. Naopak syn ten si riadne odgrgol ako chlap. 🙂

deni73
12. dec 2014

http://zena.atlas.sk/moze-byt-materske-mlieko-s... Tu si môžeš prečítať, že "slabé" mlieko je povera....