Prečo sa tvoria ročnému synovi pupenčeky po udretí?

jaluma
22. nov 2012

Mam maleho rocneho synceka a ked sa udrie co i len slabo tak sa mu na tom mieste vytvoria pupenceky ako by ho popiekla zihlava.

saranata
22. nov 2012

poradim len jedno -lekára 😉

kveta
22. nov 2012

Lekara. Moze ist o problemy so zrazanlivostou krvi.

lea641981
22. nov 2012

ja som mala rovnaky problem asi 7rokov od narodenia mojho syna ale v tehotenstve s dcerkou to ochorenie sa zmiernilo az vymizlo 🙂

ja som mala tlakovu urticu,zihlavku 😒 v robote ked som pracovala mala som alergiu na to ked som nieco chytila alebo udrela som si ruku alebo inu cast tela alebo ked som dlho sedela alebo tam som mavala tieto flaky na pokozke kde mam podprsenku ramienka a nohavicky a podobne no reagovala som aj na jedlo opuchali mi usta a krk a pouzivala som inhalator na dychanie sa mi to zhorsovalo boli aj celkom znesitelne dni aj zle ze som lezala na internom pod infuzkami a vysokym tlakom a osypala som sa cela komplet aj vo vlasoch ked som mala celenku alebo spony dlhe vlasy, som to mala a na chodilach z topanok som mala otlacky 😖 a bolo toho este vela co suviselo s tymto ochorenim brala som lieky ako fixit a denerel aj kortikoidy ,solu medrol a hydrokortizon a pichali niekdy ked to bolo akutne a opuchla cela hlava adrenalin 😖 😖 😖

drzim palceky aby sa mu to stratilo a vsetko bolo v poriadku ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ vela zdravicka