Prečo sa dcérka pri sedení na nočníku štípe a škrabe na brušku?

mortishia2222
18. máj 2015

Môže to byť psychického charakteru ? Máme dosť často problémy z mužom keď že sa domov niekedy nevráti aj 3 dni môže s tým mať problém ? Či to je len nervozita z toho že tam musí sedieť ?

petraxy6
18. máj 2015

ja si myslím, že psychického charakteru ☹ a treba to čím skôr riešiť 😝

majik82
18. máj 2015

Ahojky a kolko ma dcerka rokov ?

lulistek
18. máj 2015

ja si myslim ze to je z nudy

yanni
18. máj 2015

A naco ju tam enchavas vysedavat? Maloktore (ak vobec nejake) 9 mesacne dieta vie ovladat zvierac. ved ona ani nechape, co to na tom nocniku ma robit. Darmo jej to aj vysvetlujes. Daj kej plienku a nech sa ide hrat a nie ju nechavat vysedavat na nocniku. Chuda dieta, sa nudi na smrt.
Ona ked bude pripravena odhodit plienky, tak jej ani nocnik nebude treba. Nas krpcek sa jedneho dna sam od seba posadil rovno na zachod bez redukcie, som myslela ze umriem, ze clupne cely do misy.
9 mesacne dieta je este babätko, tak ju nechaj byt babätkom.

kika2111
18. máj 2015

dcerka ma 9 mesiacov?myslim,ze tam je odpoved🙂

fidka79
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
jaja018
18. máj 2015

Ja si myslim ze je to z nudy a z pozorovania nasledkov. Moje mali obdobie kedy kusali same seba. Az mali odtlacky. Ako prislo tak odišlo...

nanka3
18. máj 2015

ahoj, aj moja dcera sa tak skriabe, ma 9 mesiacov, a akonahle je vyzlecena, alebo ma dosah na nejake hole miesto, zacne sa skriabat.... tiez neviem, preco to robi, chystam sa s nou na kozne, ale dcera sa takto skriabe v podstate od narodenia, neviem, ako tvoja....

bajana
18. máj 2015

Pochybujem, že je to psychické...ona tieto veci ešte nevníma (teda že je dlhšie preč), skúste sa ale pred ňou nehádať a nekričať po sebe. Aj ja mám augustovú, na nočníku sedi 2x denne len kým sa nevykaká, ak vidím, že nič nerobí, beriem ju po 3 min.

ellca123
18. máj 2015

mali sme nieco podobne,boli sme u psychologa
vraj mame jej pozornost odputat na nieco ine,
tak som si sadla k malej na zem podala jej hracku a hlavne
na nocniku nesmie byt dlho aby dieta vedelo naco tam sedi-
a pomahalo nam chvalit uspechy v nocniku

silvia62256
18. máj 2015

Ja si myslim ze to vobec nemusis riesit. Ona sa este stale objavuje. Skusa ci je to jej brusko,co urobia tie prstiky ked s nimi silnejsie machne...deti to robia normalne,nasa si drapka aj usi aj hlavicku.

A damam co ta odhovaraju od serbla podakuj za nijaku radu. Viest dieta od malinka k cistotnosti je to najlepsie. Nieje normalne kadit si do plienky a machat sa v tom. Samozrejme ak to robis s rozumom a mala vie naco je na nocnicku...
Pre mudrlantky ano VIE co tam ma robit a ak nieje zaujata priliz hrou tak sa vie aj "vypytat" zacne mrncat chvilu predtym ako sa docura....