dobry den uz mesiac kaka moja dcerka tmavozelene hovienko rietke a neviem co s tym...moja doktorka povedala ze je to normalne ale ja sa bojim...a chcela by som jej pomoct poradi mi niekto prosi...Menila som mlieko s Nutrilonu na Bebu lebo s toho prveho mliecka sa mi nevedela 3 dni vykakat a bolelo ju brusko...
ahoj 🙂 moja malicka mala tiez ale mesiac zelenu stolicu 🙂 ked mala 4 mesiace 🙂 🙂 teray ma 5mesiackov a uz som zacala s prikrmami a mala pekne papa a ma stolicu hnedu a zltu a je spokojnejsia 🙂
niekedy sa tomu hovori aj hladna stolica 🙂
a kolko ma malicka????
moja pije nutrilon este 1 a papali sme na obed zemiak s maskom sme skusili rozmixovane a vecer davame kasiscky 🙂 a asi 3 alebo 4 krat denne mliecko nutrilon a papa aj v noci kazde dve hodky po 120ml co je dost vela na 5mesacne babo 🙂 ked jej chuti 😅
Ano, z Beby je zelenkava stolica. Nasa mala papala Bebu od narodenia, kakacka bola zelena ale s brusom nemala ziadne problemy, krasne prosperovala, velmi spokojne babo. Teraz ked davame prve prikrmy uz sa stolicka meni na oranzovu-hnedo-zelenu. Beba obsahuje aj viacej zeleza, z toho mozne sfarbenie alebo aj vynechanie kakania. Ak sa prechadza na nove mliecko, treba opatrne najskor miesat s povodnym, nech si babatko zvykne.
no podla mna to normalne nie je....my sme skusali tez bebu-ale nevedela sa vykakat.... mala zapchu od Beby,zas od nutrilonu riedku , tmavozelenu stolicu..resp. hnackuaj od humany...potom som sa rozhodla navstivit gastroenterologicku....a potrvdila sa laktozova intorelancia...presli sme na bezlaktozove mliecko...a odvtedy je vsetko ok...neviem kedy ste presli na nutrilon...pockaj aspon 1-2 tyzden...ak sa to neupravi tak odporucam navstivit gastrenterologa.
len k tej "hladnej stolici" hm, hm...z umeleho mlieka :D. "Hladna" stolica byva pri nespravej technike dojcenia alebo sania, kedy dieta pije predne mlieko, zadne nevytiahne a teda je hladne a ma aj zelenu stolicu.
Zelena moze byt z UM, kazdy ma ine travenie, ale ak sa ti to nezda, nech jej ju skontroluju, moze tam nieco byt, preco by nie?. Ak sa ti nezda lekarka, skus sa opytat este nejakeho ineho Dr. Vzdy je podla mna lepsie konzultovat viac lekarov, ked sa nam nieco nezda.
zelena stolica určite neni normalna a možes davat akekolvek mlieko normalne to neni aby to bolo z toho pytaj si vyšetrenia nech sa niečo nezanedba a aby si to neskor nelutovala
nas drobec mal tiez od zaciatku zelenu stolicu, papal bebuHA, ked sme presli po troch mesiacoch na obycajny nutrilon, kako sa upravilo 🙂 takze si myslim, ze sa nemusis obavat, pokial dcerka nema ine tazkosti 😉
Aj moja malinka papala BEBU a mala tiez zelenu stolicu ale s prikrmami sa nam to tiez upravilo na normalne stolicu 🙂
Z Beby je stolica zelena...ak nema ine problemy tak by to malo byt OK