Prečo 5 mesačnému bábätku fialovejú nôžky?

kkkx
11. jún 2014

Ahojte, nikde som tuto temu nenasla, ani tu, ani na nete..mam 5 mesacneho synceka a dnes si mm vsimol, ked som mala maleho na rukach, otoceneho tvarou ku mne, ze mu fialoveju nozky, vobec som to neriesila..cez den sme mali program a vecer ho mala na rukach moja mama a vsimla som si to aj ja, tak sme ho polozili na postel a po chvilke to preslo....este som to 2krat skusila a opat sa to iste zopakovalo...mate s tym niekto prosim skusenosti? moze to byt len z tepla? co si mam o tom mysliet? dakujem

simsalabim
11. jún 2014

Mojej dcerke takto fialoveli rucky, nozky aj tvaricka a poslala nas detska lekarka na kardiologiu, aby vylucili ochorenie srdiecka. Dcerka bola v poriadku, vraj sa to malym detom moze stavat aj bez vaznejsej priciny, tu ale treba vylucit.

ganesh
11. jún 2014

Urcite by som sla na kardiologiu, pre istotu.

piacere
11. jún 2014

Jednoznačne sa pýtaj na kardiológiu. Náš malinký je sledovaný na kardio a prvá otázka, ktorá padá ešte medzi dverami je vždy to, či nefialovie....

majka99999
11. jún 2014

Moze to byt aj z tepla, ale urcite ist na kardiologiu.

dagmar15
11. jún 2014

Ahoj mne sa o robilo pri malej ked som ju zobrala na rúčky tak jej začli fialovieť nôžky,proste mala nôžky vo voľnom priestore tak ako nám strpnu tak sa aj malému dieťatu neprekrvia,ineskusenosti s tym nemám preistotu sa opýtaj doky ale myslím že je to len týmto 🙂

milenka74
11. jún 2014

Nas maly to maval a poslali nas na kardiologiu. Nebolo to nejake vazne,neuzival ziadne lieky,ale na tvojom mieste by som urcite isla aspon za pediatrickou,ze co s tym

majulik1983
11. jún 2014

Urcite chod ku kardiologovi.aj moja dcerka zacala fialoviet ked mala 5m.a mala vrodenu srdcovu vadu.zoperovali ju a na stastie nepotrebuje ziadne lieky.dnes ma 7rokov a je z nej krasna a sikovna prvacka.🙂drzim palce