Ahojte, nikde som tuto temu nenasla, ani tu, ani na nete..mam 5 mesacneho synceka a dnes si mm vsimol, ked som mala maleho na rukach, otoceneho tvarou ku mne, ze mu fialoveju nozky, vobec som to neriesila..cez den sme mali program a vecer ho mala na rukach moja mama a vsimla som si to aj ja, tak sme ho polozili na postel a po chvilke to preslo....este som to 2krat skusila a opat sa to iste zopakovalo...mate s tym niekto prosim skusenosti? moze to byt len z tepla? co si mam o tom mysliet? dakujem
Urcite by som sla na kardiologiu, pre istotu.
Jednoznačne sa pýtaj na kardiológiu. Náš malinký je sledovaný na kardio a prvá otázka, ktorá padá ešte medzi dverami je vždy to, či nefialovie....
Moze to byt aj z tepla, ale urcite ist na kardiologiu.
Ahoj mne sa o robilo pri malej ked som ju zobrala na rúčky tak jej začli fialovieť nôžky,proste mala nôžky vo voľnom priestore tak ako nám strpnu tak sa aj malému dieťatu neprekrvia,ineskusenosti s tym nemám preistotu sa opýtaj doky ale myslím že je to len týmto 🙂
Nas maly to maval a poslali nas na kardiologiu. Nebolo to nejake vazne,neuzival ziadne lieky,ale na tvojom mieste by som urcite isla aspon za pediatrickou,ze co s tym
Urcite chod ku kardiologovi.aj moja dcerka zacala fialoviet ked mala 5m.a mala vrodenu srdcovu vadu.zoperovali ju a na stastie nepotrebuje ziadne lieky.dnes ma 7rokov a je z nej krasna a sikovna prvacka.🙂drzim palce
Mojej dcerke takto fialoveli rucky, nozky aj tvaricka a poslala nas detska lekarka na kardiologiu, aby vylucili ochorenie srdiecka. Dcerka bola v poriadku, vraj sa to malym detom moze stavat aj bez vaznejsej priciny, tu ale treba vylucit.