Ahojte. Koľko po dobrati antibiotík majú vaše deti kludovy rezim? Teplotu nemá už týždeň,postupne už aj kašeľ ustava a chceli by sme ísť na výlet niekde na hory. Tam je ale chladnejšie. Šli by ste? Bežné na prechádzku chodíme v pohode, len do kopcov nie keď sme mali zápal priedušiek nechcem zbytočne vystupovať organizmus. Samozrejme žiadna tura,išlo by len o prechádzku
Jasne, keď už nemá kašeľ a zvládne tu prechadzku bez zadychania tak kľudne by som šla.
No po zápale pluc a atb na hory by som teda nesla. Zadycha sa, spoti a ste tam, kde ste boli. Radsej pokojnu prechadzku
Ak idete na hory a bude tam chladnejsie spytaj sa ci by si ju v chladnejsom pocasi vzala von aj tam kde byvas. Ak nema kasel, ine bolesti, antibiotika dobrane a celkovo je dieta v poriadku tak treba len vhodne obliect a prechadzat sa v kludovom rezime. Ziadne tury na dlhy cas. Dieta moze byt unavenejsie, tak nech neposedava po vonku. Prechadzkove tempo v pohode. Cerstvy vzduch prospeje.
Tak sme dali doobednu túru a zvládol to na parádu. Únava bola ale šli sme jeho tempom a strýko ho nosil na koňovi keď bol unavený. Slniečko len prospelo. Vďaka za názory baby
Išla by som, čerstvý horský vzduch len prospeje