Mamičky je tu niektora z vas ,ktorej mesacne babatko (chlapček) ma bolestive prdiky,hlavne ked spinka a budi sa nato s placom kym si prdne? Doltorka povedala ze to prejde ,len ci som neni sama alebo ak si stym nejaka mamička prešla ,ze kedy im to prešlo ,nech som spokojmešia 🙂 dakujem 🙂
To ma vacsina deti, skus davat castejsie za den kvapky sab simplex, to mozu aj malinke deti a bude lepsie. A este ked je hore, casto davat na brusko.
@marvin1234 a spaval ti v pohode? Lebo nas zaspi a z nicoho nic zacne nohy krcit a kopat az kym si neprdne :( a dokola stale :(
@sheryla aj nas to robil. Tak sme pred spanim hlavne cvicili a masirovali a davali na brusko
@marvin1234 a spaval ti v klude? Nas hruza,pekne zabuva a potom zacne krcit nohami a kopat az kym neprdne a place ,uplne vidiet ze ho to boli :(
moja to mala keď som jej začala dávať Vigantol. potom som vymenila za Baby-D a už bolo dobre.
@sheryla aj na nasom bolo vidno ze ho to boli. Aj teraz to obcas ma...ked vidim ze sa zo spanku puci a pritahuje nozky k brusku tak unava neunava ho beriem do klbka a nosim kym sa nevyprdka alebo nevykaka. Samozrejme sa tak zobudi, ale zas nechat ho trapit, to si radsej zopakujem uspavaciu torturu. Ja som mu robila tie masaze a cvicila pri kazdom prebalovani. Aj v noci...
Maly to robil do 3 a pol mesiaca cca, potom to preslo same.. v noci sa krutil az sa posuval po postielke
@marvin1234 a plakaval pri tom?
@sheryla to ani nie, ale zacal plakavat zo sna teraz ☹ ale zas niekedy naval vecer aj 3 hodinovy zachvat placu
Vyskúšajte rektálnu rúrku !!!
vraj na to pomáha keď sa bruško jemne masíruje a aj tie teplé obklady sú vraj fajn 🙂
Ja som pouzivala feniklovy caj a klop klop ziadne problemy 🙂 a rurka ani neviem ako vyzera 🙂
@henka123123 Ahoj Henka, mozem sa spytat, v akom pomere si ho pripravovala? Ja som kupila feniklovy caj vo vrecuskach. Na ake mnozstvo vody su pouzila jedno? Od akeho veku a v akych davkach si to babatku podavala? Dakujem 🙂
Daj probiotiká, niečo na prdkanie napr. Espumisan a vigantol náhrad iným dckom. My sme tieto bolesti brucha mali 4,5 mesiaca a skoro cely deň nám plakavala.. teraz mame úplne vymenene dieťa
@biela_sova ahoj vies co neviem ten sackovy ja som od zaciatku pouzivala sunarek fenikel od ukonceneho 1.tyzdna a davala som ho jednu malu cajovu lyzicku do 60 ml.ale to zo zaciatku mi pil pred papanim tak par hltov toho caju kym si zvykol na tu chut a tak ale aj tak sme klop klop nemali ziadne koliky ziadne zastavene vetry nic a pouzivame ho dodnes 🙂 ale samozrejme uz to striedam aj s inymi cajmi od sunarku ale uz ma skoro 8 mesiacov 🙂
A vigantol som ani nenasadila.rovno som dala vitamin D3 od generica (prirodny) na baze olivoveho oleja 🙂
Mne pomohla toto:
https://www.pilulka.sk/espumisan-l-emu-por-1x30ml
ucinkuje dost rychlo a je super. ak budes kupivat cez pilulku i viac veci tu je typ na zlavu:
https://www.kuponyzdarma.sk/pilulka-sk/
Skuste espumisan L.kvapky
mám rada prírodné veci, kamarátka mi radí "Spokojné bruško" , ktoré jej namiešali v Prírodnej lekárni. My sme boli úspešní masážami akupunktúrnych bodov a reflexných zón na ploske nožičky.
@sheryla ahoj, nas to mal, robili sme teple obklady a masaz olejom z dm. A vela nosili v klbku. Preslo to v asi dvoch mesiacoch.