Prasknutá žila v oku u štvorročnej

emminkalenka
15. júl 2022

Dobrý deň,
Chcem sa spýtať, za ako dlho zmizne krvavý fľak z oka? Malá (4 roky) veľmi plakala a pravdepodobne jej praskla žila v oku. Bola som s ňou aj na pohotovosti, som sa zľakla keď som to zbadala. Tam mi doktorka povedala, že to je prasknuta žila. Ono to pomaly asi aj mizne. Len jej to akoby stekalo dole. Nesťažuje sa že by ju to bolelo, funguje normálne .

Za ako dlho sa to vstrebe? Môže byt, že ma stále taký krvavý fľak ?

Ďakujem

marca12
15. júl 2022

@emminkalenka to potrva aj tyzdne,kym sa to uplne vstrebe

diamond007
15. júl 2022

Pohotovosť s týmto? 😶 Nonsens že ľudia nevedia na čo slúži pohotovosť. Potom sa nedivme že v čakárni na pohotovosti odpadne pacient keďže ho blokujú takéto prípady a veľa iných nepotrebných....

jaga18
15. júl 2022

@diamond007 no mňa by to tiež vydesilo a šla by som. Bežne nechodím na pohotovosť, ale pri oku žiadna sranda. Manžel má za sebou niekoľko operácii kvôli očnej tromboze, takmer kvôli tomu oslepol (co stále hrozí). Myslím si, ze tu je očná pohotovosť na mieste.

zuzanka.zuzu
15. júl 2022

@diamond007 nenavidim ked ludia blokuju pohotovost a urgent si zamienaju za pohotovost a vytazuju zachranku kvoli kravinam, duplom ked su chronicki a nie akutni, co si mozes precitat aj na mojich ostrych reakciach na konovi v podobnych temach kedy ludom doslova hrabe... ale keby som toto videla v oku mojho syna tak som na kramaroch aj na odrazadle skor nez zavodne auto 🙊 toto podla mna fakt je ten pripad kedy sa treba radsej raz uistit o "banalite" nez si poskodit zrak

danbo
16. júl 2022

Mali sme ešte horšiu situáciu s okom a zároveň ovčie kiahne. Dostala som strach a boli sme okamžite na pohotovosti. Už je to cca 2 týždne a lepší sa to vďaka ATB kvapkám, ktoré dostal. Všetko má svoj čas