Ahojte mam otazku mam to uz dlhsie ale chcrm sa spytat ci ste to mali sj vy .. ked som v klude a babo sa viac mrvy citim akoby praskanie (prirovnam to ako praskanie prstov pripadne ked si popukate prsty na nohach .. toto pocujem z mojho brucha .. a ja fakt netusim co to je ... 🤷♀️ prosim pisat len tie ktore si to zazili.. som konciaci 37tt
@taktotedanie a nemoze sa stat ze po narodeni bude mat problemy s klbmi? Pri prvej som to nemala len teraz to zvyknem pocut ked sa maly stale mrvi .. neni to kazdy den slr dnes aj 2x
Mame 11 tyzdnov a zatial som si nevsimla ziadne problemy, nic nespominala doktorka ze vraj to je bezne
A co som sa pytala vela znamych to malo tiez
Áno, aj ja som to mala, ale neviem čo tie zvuky robí 🤷
@anicka176 a babo je ok? Ziadne praskanie pukanir v kostiach?
A ako casto ste to mavali pocas tehotenstva?
Jezis nic to nie je,nic jej nepraska, je tu milion tem ohladom toho staci precitat, cim blizsie terminu tym menej miesta v bruchu logicke tak sa tam musia nejako tie babatka poskladat, nerieste
2-3x do dna mozno
Nie, nič im nie 😊 súvisí to aj podľa mňa s miestom pre bábätko a naťahovaním tých väzov alebo štruktúr v panve.. atď, podľa mňa je to tiež normálne... Ale ak máte obavy opýtajte sa aj na poradni 😊
Aj ja som to počula pri každom tehotenstve. Najstarší už má 10 rokov, všetky deti majú kĺby v poriadku 👍
Neviem ale mne to pride divne pocut ako babätku praskaju klbiky.. ako stikutku to citim ale toto ? 🙄 ja len koli tomu ze som citala na nete kde jedna pisala ze to mala tiez a jej mala mala aj po porode problemy s praskanim noziciek,clenkov a klbov
Aj ja som to mala. Praskanie keď sa mi hýbala. Nebolo to stále len niekedy a skôr už v tom poslednom trimestri. Podľa doktorov to bolo úplne v poriadku. Malá má 15 mesiacov a nič jej pri pohybe nepraská. Nemá žiadne problémy zatiaľ. Takže buďte v kľude.
Aj mne sa to dialo ked som bola tehotna. Vkuse ako keby si niekto pukal palce. Mala ma 13m skoro a je v poriadku. Aj bedrove klby boli ok, vobec sme nemuseli balit na siroko a nema zdravotne problemy.
Je to bezne, su to klbiky a vazy babatka
Je to normalne tiez som to mala a tak mi to bolo vysvetlene doktorkou