ahojte , moja 18 mesacna dcera ma znizenu hodnotu zeleza, nie moc dr povedala ze mierne pod hranicou , predpisala jej Aktiferin , mala mi ho odmietala , tak som sla znovu k doktorke predpisala jej maltofer ale kvapkovy, takze opat hnusna chut , a potom som sa dopocula o Nutrilite , zuvacich cukrikoch zo zelezom, povedal mi otom zubar, ze je to ovela lepsie , lebo z toho necernaju zubky detickam, dal mi par aj na vyskusanie, su vyborne , mala mi ich papa , len ma zaujma ci ich niekto uziva uz dlhsie . dakujem
@minonka1985 prečítala som si tvoj príspevok a len by som rada reagovala, Nutrilit nepoznám, ale nám doktorka poradila na železo Chewy Vites Iron, to dávam malej, sú to také gumové medvedíky chuťovo výborné, v jednom balení je 60 ks a za cenu niečo cez 7 Eur. Môžte vyskúšať 🙂
dakujem dievcata , kazda rada dobra rada 🙂
hanah7 kde sa daju kupit tie medvediky ?
@hanah7 aj ja by som chcela info kde ich dostat kupit dakujeeem 🙂
mne ako malej tiez chybalo a doktorka kazala mame aby mi varila polievku s pecienok a robievam to aj ja klasika ako maskova len namiesto kosti das pecienky plus zelenina a mnamky vyborna
@minonka1985 radšej ako cukríky zvýš železo v strave. Je to jednoduché ja som malej zvýšila iba tak, telo na to reaguje dosť rýchlo. Mäsko, vločky, zelenina, strukoviny ..... na nete je veľa zoznamov koľko železa ktorá potravina obsahuje 🙂
@minonka1985 ahoj, ja som davala detom trstinovu melasu, ma vela zeleza, ktore sa dobre vstrebava, vela vapnika...malej stupli hodnoty zeleza po uzivani, mame to potvrdene odberom...aj kamoske som ju poradila co chodi pravidelne darovat krv a mala malo zeleza tak po uzivani sa jej upravilo a mohla ist darovat krv...Melasu mi odporucil aj gynekolog pocas tehotenstva, co odpozoroval z praxe, tak zeny co ho uzivali mali dobre zelezo a nebolo im treba brat tabletky...
Potom davam detom mrazene cucoriedky a mam aj zavarane cucoriedky, boli sme si sami nazbierat, este robievam aj smoothie, kde mixujem cerstvy spenat s bananom, jablkom (znie to zvlastne spenat a banan, ja som sa tiez velmi tomu cudovala, ale chuti to super, ten banan to uplne zjemni)...nasim dievcatam to velmi chuti 🙂 dokonca si same pytaju, aj stava z cerstvej cvikly je super, doma odstavena a hned skonzumovat...Kupila som im hrube slamky...som velmi rada, ze im to chuti....
@minonka1985 aha a este zom zabudla, zelezo sa dobre vstrebava spolu s vitaminom C...
načo cukríky? naučíš dieťa na sladkosti úplne zbytočne... my sme brali toto a je to super http://www.bohatstvo-prirody.sk/vitaminy-a-mine...
@minonka1985 buď v lekárni alebo aj cez internet napr. na www.pilulka.sk 🙂
@myska_lili dajú sa kúpiť v lekárni alebo cez internet www.pilulka.sk 🙂
@cicimotinka ale tento pripravok je az od troch rokov...
Ahoj my pouzivame narosan cucoriedkovy chutovo je velmi vyborny a hlavne je to prirodny produk a od noveho roka budu aj zuvacie cikriky Pozri si www.just.sk