Mame 3 tyzdne a bolave brusko tak uvazujem,ze ich vyskusam. Chcela by som ale info od niekoho.kto ich uz vyskusal, ci funguju. Espumisan na vetry nam totiz vobec nezabera. Nemame problem s kakanim.iba vetry. Dakujem za kazde info.
Skusala som, ale u nas to nemalo vobec ziadny efekt. Mne pomohlo az prestat jest, chlieb, pecivo, muku, sladkosti. Z toho dceru hrozne naduvalo. Zmiernilo to koliky. A vcera mala dcera tri mesiace. Zda sa, ze uz su koliky prec🙂
aj mi sme ich pouzivali ale nijak som nevidela zlepsenie nam pomohol espumisan ale mi sme mali nie koliky ale zvysenu peristaltiku criev malej stale akoby skrkalo v crievkach
my sme ich mali a nepomohli, skus infacol,. ten najlepsie zabral a to sme mali silne koliky
My sme ich mali a nam zabrali na 4. den. Davali sme ich pred kazdym kojenim 9 kvapiek.
Ani nam nepomohli akurat tak vyprazdnit penaženku,lebo su dost drahe.😖 nam pomohol babycalm.
Nám pomohli a veľmi, ale my sme mali podozrenie na intol.laktózy. Tiež hrozné vetry a kŕče. Skús, sú síce drahšie, ale ak by pomohli, určite stoja za to 🙂. Ja som ich kupovala vyše pol roka, 2-3x mesačne, pokiaľ sme neprešli na bezlaktózové mliečko.
aj ja odporucam, nam coliprev-ky pomohli, skoro okamzite 🙂
ked je problem clovek investuje a ta pohodaaa ked je po probleme 😀
vyskusali sme raz, nasho maleho z nich prehnalo. Akurat bolo leto a vonku 40tky, tak som mu ich uz viac radsej nedavala 😖