docitala som sa, ze je velmi zdravy chia olej. Ma s nim niekto skusenosti? Je mozne ho davat dietatu starsiemu ako 2 roky? Moja mala vela mlieka nenapije, tak som rozmyslala nad alternativou. Ani jogurty velmi nemusi... Su vhodnejsie chia semienka? Dakujem
...som sa tiez zaujimala o chia, ale nie je to vhodne pre deti. Obsahuje to velmi vela kofeinu a ma to velmi velku energeticku hodnotu. Tak ja to male este dlho nedam. :D
ahoj, moja mamina uziva Chia olej kazde rano nalacno kvoli pravidelnemu vyprazdnovaniu, a fakt jej to pomaha....radsej po uziti hned neopusta dom =)
pre deti je vhodný a má veľmi veľa vápnika makový olej, my ho používame už dlho, máme konkrétne tento, a je úžasný,taký totál makový ale žiadny horký, trpký proste priečny... a deti ho zjedia v pohode. ráno nalačno kávovú lyžičku - cez MK shopy a do vyhľadávača makový olej, alebo priamo www.babičkinazahrada.sk - DOPORUČUJEM je mňam
alebo skuste mrknut tu , oleje a vsetko okolo chie
http://www.biokamo.sk/chufa-chia
Olej som este nevidela, ale ja jedavam priamo semienka chia. Rano si hodim do ust za dve cajove lyzicky, zapijem to cajom. Mamina si to dava priamo do vody, a ono to tam tak zrosolovatie (napucia tie semienka) a jedava to tak, (mne to viac chuti suche) Nema to ziadnu chut. Dietatu to mozes davat.