Pozitívny antigénový test zo školy

13. nov 2021

Pozitívny antigentest čo dostali deti v škole zadarmo
Myslíte že ukazuje dobre ?hneď vyšlo pozitiv
A doktor povedal že až pcr plati

zuzkaa1991
13. nov 2021

Domaci test je informatívny treba ísť na pcr ten je presnejší akurát riesime to ;)

hipuska
13. nov 2021

V škole prišli na to, že sa detiska dohodli a nahlasovali pozitivitu aj keď testy boli negatívne. Takto boli stále v karanténe, bo vždy iný ziak. Tak prišlo nariadenie urvz, že musí byť pozit originál test. Pokiaľ sa nepotvrdí,nikto zo spolužiakov nejde do karantény.

veronikaszabova
13. nov 2021

@hipuska u nas ide trieda do karanteny uz po pozitivnom domacom teste.

agnes28
13. nov 2021

@hipuska a to ako je možné, že to nahlasovali deti? U nás to musí potvrdiť rodič vyhlásením cez edupage

maris5
13. nov 2021

@hipuska u nas musi poslat vyhodnotenie len rodic so svojho konta. Deti dostanu vyvoriadne riaditelke volno s povinnostou distancneho vyucovania a caka sa na PCR, aby ich mohli oficialne zatvorit.

janage
13. nov 2021

Čerstvý prípad. Domáci AG pozitív, test Ag v MOM negativ a PCR pozitív.
Ja osobne poznám len prípady, že ak AG bol pozitivny bol pozitivny aj PCR a niekoľko prípadov, keď AG negativny a PCR pozitív ale väčšinou je to zhodné.
A áno niektorých napadlo, že nahlásia pozitív samotest a trošku sa ulejú zo školy či práce. Tak preto sa požaduje kontrolný test.

kakakina
13. nov 2021

V utorok syn prišiel zo školy že sa necíti dobre, doma test jeho, môj pozitív . V stredu jeho pcr pozitív, ja včera pcr výsledok čakám .Mladší syn včera domáci pozitív.Hneď vutorok som volala triednej od stredy sú trieda v karanténe.Aj my doma samozrejme

katulienkax
13. nov 2021

@hipuska tiež ma toto napadlo totiž tie väčšie deti v puberte už môžu byt vychcane natoľko že nahlásia pozitivitu. Ale kľudne taká cigánska mamička môže nahlásiť tiež keď nechce dieťa dať do skoly takze ani rodičom sa nedá verit

autor
13. nov 2021

Bohužiaľ u nás sú učiteľky s kovidom doma a trieda funguje ..okrem syna,ten je doma . Vedia o tom

hipuska
13. nov 2021

@katulienkax
@maris5 jednalo sa o staršie deti na strednej škole. A deti to dokážu v pohode...
@veronikaszabova to je teda na rozhodnutí riaditeľa. Určite nie na základe odporúčania ruvz. Dokonca, ak ti vyjde doma pozitív, necháš dieta doma a kým čakáš na termín pcr...už ani nemusí ísť celá trieda, bo nebude splnená podmienka 2ch dní. U nás vyslovene nakazali robiť testy v pondelok ráno. Pretože, ak urobíš v nedeľu, splnas tie 2 dni, ak v pondelok, trieda je z toho vonku

migynka
13. nov 2021

@janage Ja som mala tiez situaciu, ked AG test v MOM ukazal nespravny vysledok a domaci AG spravny. V MOM som bola pozitiv, doma podla samotestu negativ a nasledne PCR negativ.

janage
Autor odpoveď zmazal
Zobraz