Ahojte , zaujíma ma či vaše detičky mali covid ? Aky bol priebeh? Kedy išli do školky ? Kontaktovali ste doktora? Nejaká kontrola , pluc krvi atd...? Moja mala prvy den 39 cely den aj zvracala 2x , na dalsi den 38 a ine priznaky nie , a dalsie dni uz jej nic nebolo tak sme to ani neriesili , kym som nahle neochorela ja urobila spm si test a vyslo pozitivne , urobila som aj jej aj jej vyslo ze je pozitivna
mali, obe. Ozvi sa doktorke ale inak okrem karanteny nevidim nic. U starsieho to bol 1 den horucok okolo 40°C na druhy den trochu dospal a potom islo o moj zivot udrzat ho v karantene. Mladsie bolo grogy vyse tyzdna, vela zvracania, teploty nizsie ale trvalo to. Nemali naraz. Nevidim osobne dovod na kontrolu krvi ci pluc, pokial nie su ine problemy.
@anjelik44 moja 5r v októbri od muza schytala našťastie len bezny priznak teplota kasel testovala som ju ale mala.len slabú čiarku 3 dni a vlastne jeden dva dni mala teploty muz bol na tom horsie a to mal druhýkrát ja som volala lekarke kedze mala 2 dni teploty dala jej 4dnove antibiotika ale ak nic vazne nie je a zlepsuje sa neriesila by som len zvysila vitamíny;) ale urcite zavolat nech zaznacia si
@anjelik44 nasa 4 ročná 7 dní horucky - 6 dní 39C ani za... nechceli klesnúť pod 38,5C, na 7 deň 38,5 cez deň a večer už bez teploty. V ten deň sme boli u 2 lekároch na kontrole ORL a imunoalergologicky, kedy ju uzavreli ze je zdravá a v ešte ten večer začala plakať, sťažovať sa na uško a prišla teplota 39 z ničoho nič. 😒 2 dní nato sme skončili na covid ambulancii kde jej urobili RTG a MUDr ju skontroloval na odporúčanie pediatra. Po Covide mala kontrolu u imuno aj ORL. Hneď od začiatku covidu brala atb Suprax na covid ambulancii jej predpisali ďalšie. Atb brala 14 dní ale v zníženej dávke (namiesto 10ml brala 7,5ml) jeden krát denne.
@anjelik44 nápis doktorke aspoň mail aby bola informovaná a mala záznam v karte