Baby, dnes ma trochu vystrašilo - syn pokašliava a kycha, doktorka odporučila Nasivin a Sinupret. Sinupret som 10 kvapiek zriedila v troche čaju a dala malemu. Natiahlo ho hneď. A ja ze okej, asi nová chuť. A potom ho natiahlo tak, že vyvrátil polku obedu. To je bežné? Mam mu to ešte vôbec dat?
Chutovo je hnusny, mna z neho tiez napina 😁 nedivim sa... Skus mu to dat hoci na 2x jednu davku
@janapeterjana nám sa to stalo. Malý mal vtedy 4 mesiace. Tak sme ho po konzultácii s lekárom vymenili za sirup. Teraz má malý 13 mesiacov ale už ho znáša v pohode nič mu nerobí ☺️ a to ani neriedim, rovno šup na lyžičke, trošku ho strasie a zapije ho.
@janapeterjana ahoj dala som ho nášmu dvojrocnemu synatorovi a išiel hneď naspäť, je fakt hnusný tak mu ho už ani nedavam
Sinupret je hnusny, za to moja 2r dcerka lieky miluje, ta by ho cely vypila keby moze, nechapeme :D
@janapeterjana ten sinupret si už skusala? Je to fakt hnusne. Môj malý to všetko vypluje. Ako keby som mu davala poldeci
@janapeterjana musis to poriadne nariedit 😀 ja som to dala synovi rovno z lyzice 🙈 - nic sa nestalo. Ale vobec to nechcel. Bola som v lekarni, ze potrebujem nieco ine ako sinupret, lebo to syn nechce, a potom mi farmaceutka v lekarni vysvetlila, ze sa to musim poriadne nariedit - nie iba trosku 😅 lebo to obsahuje alkohol (alebo nieco podobne). Preto prislo asi tvojmu synovi zle. Skus mu trosku dat zajtra, ale poriadne nariedene a uvidis.