Povracalo sa vám už dieťa zo Sinupretu ?

janapeterjana
24. jan 2020

Baby, dnes ma trochu vystrašilo - syn pokašliava a kycha, doktorka odporučila Nasivin a Sinupret. Sinupret som 10 kvapiek zriedila v troche čaju a dala malemu. Natiahlo ho hneď. A ja ze okej, asi nová chuť. A potom ho natiahlo tak, že vyvrátil polku obedu. To je bežné? Mam mu to ešte vôbec dat?

kittykat22
24. jan 2020

@janapeterjana musis to poriadne nariedit 😀 ja som to dala synovi rovno z lyzice 🙈 - nic sa nestalo. Ale vobec to nechcel. Bola som v lekarni, ze potrebujem nieco ine ako sinupret, lebo to syn nechce, a potom mi farmaceutka v lekarni vysvetlila, ze sa to musim poriadne nariedit - nie iba trosku 😅 lebo to obsahuje alkohol (alebo nieco podobne). Preto prislo asi tvojmu synovi zle. Skus mu trosku dat zajtra, ale poriadne nariedene a uvidis.

petulda333
24. jan 2020

Chutovo je hnusny, mna z neho tiez napina 😁 nedivim sa... Skus mu to dat hoci na 2x jednu davku

baja05
24. jan 2020

@janapeterjana nám sa to stalo. Malý mal vtedy 4 mesiace. Tak sme ho po konzultácii s lekárom vymenili za sirup. Teraz má malý 13 mesiacov ale už ho znáša v pohode nič mu nerobí ☺️ a to ani neriedim, rovno šup na lyžičke, trošku ho strasie a zapije ho.

mishi147
24. jan 2020

@janapeterjana ahoj dala som ho nášmu dvojrocnemu synatorovi a išiel hneď naspäť, je fakt hnusný tak mu ho už ani nedavam

lucyluv
24. jan 2020

Sinupret je hnusny, za to moja 2r dcerka lieky miluje, ta by ho cely vypila keby moze, nechapeme :D

tinkatinus
24. jan 2020

@janapeterjana ten sinupret si už skusala? Je to fakt hnusne. Môj malý to všetko vypluje. Ako keby som mu davala poldeci