Používate rektálne rúrky?

eririka
7. sep 2017

Mamičky, používate rektálne rúrky ?

bl
7. sep 2017

Jeden syn sa bez nej, pokiaľ bol vylučne kojený nevykakal, pri druhom som ju nemusela použiť ani raz.

maryah
7. sep 2017

Zatiaľ nie, ale keď bude treba tak ju použijem. Pri prvom synovi som ju používala.

lucyluv
9. sep 2017

Rurka mi zachránila moje nervy a mám vďaka nej pokojnejšie dieťa. Inak sa to nedalo vydrzat, aká bola nepokojna a bruško ju bolelo. Síce som bola najskôr proti, no teraz ďakujem Bohu za ňu!

eririka
autor
30. okt 2017

@lucyluv ahojky, ako často používaš rúrku a akú máš ? ďakujem

lucyluv
30. okt 2017

@eririka ahoj, už ju našťastie nemusíme používať, ale používala som niekedy aj viackrát denne, moja mala dosť veľa kaka. Po 3 mesiacoch sa jej to upravilo same. V lekárni ti predaju keď si vypýtal rektalnu rúrku, takú oranžovú mám. Ževraj je jednorazová, ale ja som ju vždy poumyvala riadne horúcou vodou a v pohode používala znova. Aj baby čo poznám tak robili.

eririka
autor
30. okt 2017

@lucyluv ďakujem, a s tým treba aj trošku otáčať či iba tak vsunúť, či posúvať ?

lucyluv
31. okt 2017

@eririka ja som dala dnu kúsok a otacala, kým sa neuvoľnil buď prdiky alebo kým sa nevykakala. Niekedy to nebolo hneď, trvalo to dlhšie.

200184
14. apr 2018

Tiež sme používali ...troška detského oleja na koniec a pomalými krúživými pohybmi zaviesť...tiež keď bola malá plne dojčenia keď sme prešli na umelé mliečko upravilo s to a nočná mora koliky boli fuč