nasa malá má 18mes.je dost velký problém jej vycistit uská najradsej by si to robila sama,ja viem že takémuto batoliatku takisto nieje dobre čistit tie uska stále,ale ja mám pocit že tie tycinky jej to len zatlácaju mi pozžívame ten audis spray a zdá sa mi to hygienickejšie,a su i pre deticky tak preto sa pýtam ci to niektorá používate???
dakujem 🙂 🙂 🙂 🙂
ucho sa ma spravne cistit len vchod do zvukovodu a neist dovnutra /a pred kazdym cistenim aj u dospelych skontrolovat, ci je vata dostatocne upevnena na tej tycinke/
ucho sa nema vytierat do sucha, lebo usny maz ma ochrannu funkciu...chrani ucho pred vysusenim a infektami
tie spraye..su len tlak vyrobcov na ludi..ak maz´te uz stupel, tak ho aj tak neodstrani a rovnaku funkciu pri preventivnom cisteni urobi aj voda zo sprchy..su to zbytocne vyhodene peniaze /ine su tie spraye do nosa..tie su ucinne/
ten maz tam ma svoju funkciu, sprej by som neodporucala ani dospelemu nieto este tak malemu dietatu. mne tiez doktorka zakazala cistit mu usi vnutri
ahojte, v najnovsom Zdravi (oktober, na obalke tekelyova) je venovana 2strana usiam a ich cisteniu. Ale vysledok je taky ako pise strapco13. Vnutro necistit, iba zvonku.
tak moj muz ten uzasny spray dovliekol domov, je nepouzitelny, este ho mame, ale asi ho vyhodim, na to kolko stal je to uplny prepadak...
Malý mal 13 mesiacov a stále si poťahoval uško. Detská doktorka nás poslala na ušné. Doktorka kukla a nič nenašla, ale zakázala mi čistiť tyčinkami. V prípade najväčšej núdze kvapnúť trošku borovej vody. Ucho má mať kyslé ph. Prestala som čistiť, vodu len otriem vatičkou a malý si prestal uško naťahovať...zrejme mu tyčinky nerobili dobre.
ahoj, tak ja pouzivam len safety tycinky (http://www.cocooncenter.co.uk/Bebisol-Safety-Co... aby si nepichla dalej) a sprej by som nepouzila. myslim,ze je len pre dospelych. co mi hovorila doktorka,tak sa do uska nema ist vobec lebo sa vysusuje a neskor moze mat problemy s uskami- takze len s tycinkou zobrat co vyjde a nepchat ju donutra. audispray pouzivame aj my...