Používate kvapky Citrovital u deti?

xlucia
29. okt 2012

pri akych problemoch ste ich pouzili a ako ich davkujete?
zaujima ma hlavne vnutorne pouzitie, nie ako dezinfekcia

xlucia
autor
30. okt 2012

nikto??

sisinka76
26. nov 2012

@xlucia ahoj my pouzivame Citricidal, je silnejsi ako Citrovital. zacala som 1.krat,ked Samko "lapil" kampylobaktera a potom mi kamoska povedala,ze je to dobre aj na ekzemy,takze to uzival aj Risko, aj nohy som mu tym natierala v kombinacii s konopnym olejom a po ekzeme ani stopy. a ked nahodou maju nejake sopliky,tak striekame do nosa a hrdla. takze u nas spokojnost 😉

xlucia
autor
26. nov 2012

@sisinka76 ako to riedis a cim to striekas do nosa?

sisinka76
26. nov 2012

@xlucia riedenie je na deci vody 6 kvapiek, kamoska dava az 8,ale ja ked som dala 8, chalani kricali,ze stipe,takze sme ubrali. a mam to v malej flasticke s rozprasovacom,od Vincentky.

nicearty
12. dec 2012

mna by zaujimalo, ci sa nim daju vytierat ustockach detickam aj takym najmensim, ja mam skoro 4 mesacneho synceka, mali sme zabku/soor v ustockach ale to nam uz zmizlo, no teraz ho svrbia dasienka, mozno sa mu tlacia zubky, lebo strasne slinta a place, dava si rucicky do pusinky..no a tym ze vsetko berie do pusinky by ma zaujimalo, ze ci by sa nim mohli vytierat ustocka z vnutra ako pri zabke

xlucia
autor
12. dec 2012

@nicearty odpovedala som ti v tej druhej teme

xlucia
autor
12. dec 2012

@sisinka76 ahoj. mozes mi prosim ta napisat, kam pouzvivas ten citricidal? a ako do vnutorne davkujes chalanom a kolko kvapiek sebe? dik

moninka1
15. jan 2013

@sisinka76 ahoj, prosim ta, kde by som mola zohnat ten citricidal? citrovital poznam, ale zaujalo ma, ze si pisala ze citricidal je silnejsi... vopred dakujem

matulka82
23. jan 2013

@sisinka76 davkovacia tabulka na vek by zaujimala aj mna 😉 poprosim IP 😉 a kde ho kupujete?

veve10
1. feb 2013

@xlucia @sisinka76 @moninka1 Ahojte. Moj 2,5 rocny syn ma uz 3 mesiace neustale sople a zahlieneny kasel, tak som si povedala, ze by bolo dobre ho trosku "detoxikovat". Lenze cim detoxikovat tak male dieta? Napadol mi prave Citrovital...sama som ho bravala v minulosti. Nemam dojem, ze robi zazraky, ale napriek tomu, ze ich nevidim, dufam, ze moje telo ich pocituje. Tiez si nie som vsak ista, ci ho mozu uzivat takto male deticky. Nemoze skodit na pecen?
Co sa tyka Citricitalu - kupite ho napr.na biozdravie.sk. Citrovital je 33% a Citricital 60% koncentrat. Prvy stoji 5,50 a druhy 31€. Pri malom dietati by som dala prednost slabsiemu koncentratu, lebo ten silny, ak nespravne riedeny moze sposobit dost bolest (proste fest vystipe). Inac hodne o tom pise isty RNG (http://rng.nazory.eu/rubriky/c/citricidal), stranka je uz starsia. Tento pan prispieva aj do mnohych for o zdravi..ako som si vsimla. Inac neviem kto to je, ale co pise, sa mi zda, ze ma nieco do seba. 🙂
@nicearty ani nie 4 mesacnemu babatku by som riedenym Citrovitalom dasienka radsej nepotierala. Je este strasne malicky. Ak to chces skusit tak zried na 1dcl vody 4-5 kvapiek. Ale obavala by som sa reakcie dasien a aj pripadnej alergickej reakcie.

moninka1
1. feb 2013

@veve10 dakujem za radu. ja to nepodavam detom, ale sebe kvoli candide. niekedy potieram aj bradavky podla protokolu dr. Jacka Newmana. ci ho mozu uzivat male deticky neviem, ani o skodlivosti na pecen. Pri liecbe prsnikov/bradaviek sa dostava podla protokolu babatku/dietatku male mnozstvo a to este aj riedeneho.

jenny2009
6. mar 2014

ahojte je tu niekto kto aktualne berie oreganovy olej a citrovital ?

tinika
18. aug 2014

@jenny2009 deti by oreganovy olej brat nemali

jenny2009
19. aug 2014

@tinika to vazne, mne to Damian ...prirodna liecba odprucil, ale vdaka

tinika
19. aug 2014

@jenny2009 aj mne to niekto odporicil ale niekto dalsi co sa tomu viac venuje nie ze to je pre deti nebezpecne kazdy nech sa rozhodne

jenny2009
19. aug 2014

@tinika mozno je to tak malemu to ani nerobilo dobre na brusko, vdaka este raz m pekny den

tinika
19. aug 2014

@jenny2009 nie je zač

emma_932
19. aug 2014

Akurat dnes som mu dala kvapku do caju, ale ja nepouzivam citrovital, ale citricidal - ten je 60%ny, teda silnejsi...

emma_932
19. aug 2014

@veve10 ja kupujem citricidal v prahe, bud mi ho donesie kamoska, ktora tam byva, alebo na dobierku. To postovne je brutal, ale stale usetris par eur, ako sa divam na sk ceny..... asi ho zacnem dovazat aj ja 😠

emma_932
19. aug 2014
jenny2009
24. aug 2014

ja so
@emma_932
ahoj ja som objednala z anglickej stranky za 6 libier a je dobre 🙂

emma_932
25. aug 2014

@jenny2009 fu, daj rychlo link 😉

emma_932
25. aug 2014

@jenny2009 dakujem!!!

emma_932
25. aug 2014

@jenny2009 jaaaaj nie nie, ja kupujem ten 60%-ny. to preto ta cena...

jenny2009
25. aug 2014

a tento je aky ? co mame my?

jenny2009
25. aug 2014

@emma_932 moj je 32. podla rng by to malo stacit, ale uz som dlho nestudovala nejake detaily o citricidal ale ak mas nejake typy rada uvitam 🙂

kikinka91
29. dec 2022

Dobrý deň staršia téma používa niekto citrovitsl pre bábätko prostí zabke v ústach ako to dávkovat. Ja som to mala od laktacnej na bradavky a videla som že ste ro použili aj pri bábätku. Najmä
@nicearty ďakujem

nicearty
29. dec 2022

@kikinka91 ja si to už nepamätám 🙈 či to pomohlo či som to dávala, ale paradoxne som mmt v 36tt a čakám druhé bábätko, tak možno to budem opäť potrebovať 😁