Používanie inhalátora Laica NE1005

engynka
13. nov 2021

Zakupila som pre syna inhalator Laica NE1005. Ale jeho prevadzka sa mi akosi nepozdava, sice funguje ale stale mam pocit, ze produkuje malo pary. Ak by sa tu prosim nasiel niekto kto ho tiez pouziva, prosim napiste mi.

mijunik
14. nov 2021

@engynka ja ho pred každým použitím prefúknem octovou vodou. Teda najmä Vincentka tam asi vyrobí štupeľ alebo aspoň lievik a ide málo pary, ale ocot to krásne spriechodní.

engynka
autor
14. nov 2021

@mijunik ano dakujem. Pomohlo to velmi. Ale zaujimave ze tak malo pary produkuje od zaciatku.
Ale rada by som sa este opytala ci je normalne, ze sa napr zapne na par sekund a hned vypne ani para nestaci ist, robi to aj ked ho polozim len na stol a vody ma dostatok. Neviem aka ina pricina by tam mohla byt ze sa takto samovolne vypina.

saxana000
15. nov 2021

Skus lepsie docvaknut zasobnik na ten adapter niekedy to byva v kontakte na tych striebornych plochach nemas nakvapkane?opatrne liehom vycisti a davaj pozor ked odkliknes zasobmik aj ked ho umyvas aby sa voda nedostala na tie strieborne plochh.alebo potom mozu zacinat blbnut baterie.aj nas sa na zaciatok dlhsie rozbieha.suhlasim s tym prefukom s octom ja davam fyziologicky roztok miesto vincentky a ta sol to tam proste upcha.ale pozor nedavaj cisty ocot vzdy trochu zriedeny s vodou moze ti odpalit tie kovove plosky v tom vyfuku..