Použitie rektálnej rúrky

nts
31. okt 2017

ahojte, Miška má problémy s vetrami a spraviť velkú potrebu. pred zasunutím do konečníka mám tú rúrku aj natrieť masťou, krémom? a mám s ňou v konečníku aj pohybovať alebo mám do nej fúknuť? díky.

ice2210
31. okt 2017

@nts hlavne nefukat 😀😁 naolejovat alebo nakremovat, zasunúť a pomaličky otáčať.

1988majka
31. okt 2017

@nts koniec sa moze natriet olivovym olejom. Treba si ju dat medzi palec a ukazovak trosku zasunut a potom postupne posuvat hlbsie s tym ze hybes s rurkou pomocou toho palca a ukazovaka (taky pohyb jemne proti a v smere hodinovych ruciciek).

eririka
31. okt 2017

neviem akú rúrku máš, ? mne práve včera odporúčali silikonovú, je velmi tenučká, treba tak ako píšu natrieť olejom a tak jemnučko zasunúť a tak pohybovať s tým a vysledok stojí zato 🙂
@nts

bubinkaaaa
31. okt 2017

Ak potrevuje niekto poradit mam stym bohuzial skusenosti 😰Nemam cas citat prispevky

eririka
31. okt 2017

@bubinkaaaa rada beriem každú radu aj IP 😉

bubinkaaaa
31. okt 2017

Nieje vela prispevkov tak som precitala😂Inu okrem silikonovej oranzovej nepoznam ...ja som ju natierala stale detskym olejom ..a pohybovala som hore dole stym ze som ju nevybrala celu ..neviem to inak vysvetlit ale pomahalo nam to najvic vsade som ich nosila vzdy som mala tak 3-4ks 🙂 no pozor dieta si lahko zvykne tak ako moja a prvy krak sa sama vykalala v 5-6m

bubinkaaaa
31. okt 2017

Keby som ti napisala moj pribeh neuveris ☹ no nikdy viac to nechcem zazit 6m sme od narodenia kakali iba stym ☹ po prvy krat som plakala ako keby som vyhrala športku. Nikdy na ten den nezabudnem 😂Tancovala som 😂@eririka
@eririka

stastnablcha
2. nov 2017

my sme rektalnu rurku pouzivali velmi casto. som sa smiala ze mu to odlozim ako spomienku na prvy polrok zivota 🙂 naolejuj a jemnucko