Táto téma vznikla na základe vysokého počtu úmrtia nenarodených, predčasne narodených, alebo narodených detí s diagnózou Potterov syndróm. Cieľom je zastaviť a potrestať všetkých tých, ktorí sa podieľali na znečisťovaní životného prostredia PCB látkami na východnom Slovensku! Pripojte sa k nám a zapojte sa do desiatky rokov neriešeného problému odkalisko Poša a Chemko Strážske, Bukóza Vranov nad Topľou. Narodila som sa v roku 1982, mám oslabenú imunitu a poruchy štítnej žľazy. Môj syn je alergik, porucha imunity. Všetky deti, ktoré sa narodili behom 35 rokov v tomto znečistenom prostredí majú zdravotné problémy fatálnych rozmerov. Práve my matky môžme svojím postojom zmeniť situáciu! Lebo sme to práve my, ktoré trpíme pre nenažranosť a plné peňaženky idiotov!!!! Sú to naše choré deti, ktoré trpia kvôli tomuto skorumpovanému zhnitému štátnemu systému, kde si môže každý robiť čo chce na úkor ľudí!!! Podporte nás!
6. marca 2014 má tento film premiéru v Hornozemplínskom osvetovom stredisku vo Vranove nad Topľou o 21.50, vrámci festivalu Jeden svet. Prídte nás podporiť.