Potterov syndróm a polychlórované bifenyly - Strážske, Vranov nad Topľou

andrejka021
3. mar 2014

Táto téma vznikla na základe vysokého počtu úmrtia nenarodených, predčasne narodených, alebo narodených detí s diagnózou Potterov syndróm. Cieľom je zastaviť a potrestať všetkých tých, ktorí sa podieľali na znečisťovaní životného prostredia PCB látkami na východnom Slovensku! Pripojte sa k nám a zapojte sa do desiatky rokov neriešeného problému odkalisko Poša a Chemko Strážske, Bukóza Vranov nad Topľou. Narodila som sa v roku 1982, mám oslabenú imunitu a poruchy štítnej žľazy. Môj syn je alergik, porucha imunity. Všetky deti, ktoré sa narodili behom 35 rokov v tomto znečistenom prostredí majú zdravotné problémy fatálnych rozmerov. Práve my matky môžme svojím postojom zmeniť situáciu! Lebo sme to práve my, ktoré trpíme pre nenažranosť a plné peňaženky idiotov!!!! Sú to naše choré deti, ktoré trpia kvôli tomuto skorumpovanému zhnitému štátnemu systému, kde si môže každý robiť čo chce na úkor ľudí!!! Podporte nás!

https://www.youtube.com/watch?v=TCwYPHSuuiY
andrejka021
autor
3. mar 2014

6. marca 2014 má tento film premiéru v Hornozemplínskom osvetovom stredisku vo Vranove nad Topľou o 21.50, vrámci festivalu Jeden svet. Prídte nás podporiť.