Potrebujem negativny test pre dieta ked s nim idem lekárovi???Dakujem
@pribinak známa mi povedala,že bez testu ani na pohotovosti neošetria.
@simkam2912 veď zavolaj a povie ti úplne presne
@simkam2912 radsej ho maj, fakt ho pomaly treba vsade, takze neriskovala by som a bez neho by som nesla.
@simkam2912 a ja som bola u dr. Nic akutne a nik odo mna nepytal
Vies co kazdy to ma inak. My sme boli na rychlo u zubarky a tiez som jej pre istotu zavolala a nepotrebovali sme
@simkam2912 áno každý inak, naša pediatricka nevyžaduje, ale kamoška chodí k inej a k tej treba, rovnako obvodaci, niektori vyžadujú niektorí nie! Mama bola nedávno u zubára a tiež nič nepýtal
@vikus17489 ale pre 4 rocne dieta??
@simkam2912 Ja som bola so sebou aj s 3 ročnou v poslednej dobe všelikde a nikde nepýtali. To ti však nezaručí, že u tvojho nebudú pýtať.
@thoughtfulweirdo ideme logopedicke a nie nechcu ho
@simkam2912 nie ved do 15 myslim a nad 65 nemusi mat...my ide v pondelok k zubarovi a ani ma len nenapadlo ist so synom na test...chodime na rehabilitacie, k ortopedovi nikde nepytali a ani odomna nikde....
@simkam2912 záleží od konkrétneho lekára...nesmi vyžadovať ak ide o akútne ošetrenie....v opačnom prípade môže požadovať test
@simkam2912 jaaaj prepac, ja som si to zle precitala. Pochopila som to tak, ze ty ci potrebujes ako doprovod negativny test. Tak ohladom dietata to si treba zavolat doktorke
@simkam2912 zavolaj lekárovi či vyžaduje test