Potničky u 2-mesačnej

1. jún 2023

Ahojte chcela by som poradiť mala ma 2 mesiace a od včera ma cele bruško potniciek co na to je dobre používať?

aliaray1
1. jún 2023

Za mna rybi krem alebo Infadolan. A vetrat, len lahunke oblecko, bez avivaze prat. To sa u nas osvedcilo. Malu 3-5 mes som pocas leta ovlazovala vo vanicke aj 5x denne...ked boli 38C, v byte 28, bez klimy. A len cista voda. Ziadne sampony, pudre, kremy, nic. Len pri kazdom prebalovani tybi krem na ritku a potnicky sme riesili takto.

anavixy
1. jún 2023

Ja by som na potnicky nenatierala nic, mozete kupat v repikovom alebo ciernom caji, ak je ich vela-velke plochy a su cervene-zapalene, mozes kupat aj v hypermangane (pozor aby bola voda len slaboruzova, staci par zrniecok), ale pokozka musi dychat, teda neupchavat pory mastami a bielymi kremami na zapateniny apod. A hlavne neobliekat velmi, vzdusne prirodne materialy, nebabusit do perinky, nezakryvat dekou (staci tenka prikryvka) atd.

autor
1. jún 2023

@anavixy no v perinke spavame v noci cez deň je bez nej neviem ci mi bude spať bez nej

anavixy
1. jún 2023

Skus ju zavinut len do nejakej vacsej plienky, plienkovej osusky alebo niecoho takeho tenkeho… zavinut sa da do hocicoho, ked potrebuje mat ruky pri tele 🙂 vyskusan a uvidis… pripadne ked nemozes dat prec perinku tak prisposob ostatne, vzduch v miestnosti, oblecenie…

euka210
1. jún 2023

Sudocrem a lahko obliekat dieta.

marianeta
2. jún 2023

Ja som deti kúpala v hypermangane a vždy pomohlo. Žiadne mastné krémy by som nedávala.