Babenky chcem sa opytat...zacali horucavy a mala sa zacala vyhadzovat potnicky ??? to jasna vec.Okrem toho sa jej robia a miznu take pupence ...vyzera to ako poprhlenie zihlavou :( velmi ju to svrbi,ale nema to stale...vsimla som si ,ze ked sa trosku spoti...moze to byt alergia ...neviem ci prasok,niejaka zlozka latky oblecenia ...neviem ...mate skusenosti s niecim takym ??? dakujem
nam sa take vyhodili, ked teraz zjedla dcerka jahody, svrbenie, spojilo sa to do flaku a starsiu postipali komare, ta ma cervene miesto a ked sa poskriabe tak je z toho flak ako redkovka :( Mazem alpou alebo fenistilom. Alergia moze byt z jedla, liekov, ale aj latky, ako pises (hlavne, ked sa dietatko poti a material nesaje). Vacsinou to do 24 hod zmizne, ak nie je alergen v tele dlhsie (napr. po orieskoch, cokolade...) A moze byt aj na prasok - ked spi hola, je to priamy styk s pokozkou :( skus dat pod nu plienku (latkovu alebo nieco, co v tom prasku neperies. A tiez aj ako pise @matkamirko alergia na slnko...
@matkamirko skor pod oblecenim sa jej to vyhadze ...myslela som ze prasok ale uz dlho ho pouzivam a jak zacali tie horucavy tak to zacalo ...
viete co je najlepsie? vyskriabat nechtami a natriet alpou 😀 to mzslim pre seba, pocit ako ked si rozdriapete komarinec, boli ale faajne , samoyrejme nie pre deti... tie len voda.
@andrea182
@matkamirko
@andrea182 ani moja dcera nemala ani horucky ani nic, len toto jak keby do zihlavy padla - a svrbelo ju to... to je taazko povedat z coho, ked jedla urcite viac veci.. -mozu to sposobit - mliecne vyrobky, ryby, mak, orechy, moze to byt aj z liekov, cokolada, vajicka, obilniny....
Ahoj, presne toto mali moje decka minuly rok, vyzeralo to, ako by ich niekto vyslahal zihlavou. Najskor to mala dcera, tak som riesila, ze z coho to ma, v teple sa to zhorsovalo, ked som osprchovala vlaznou vodou, ciastocne zmizlo, na dotyk to mala horuce, ale teplotu nemala. Trvalo to tri dni, davala som fenistil kvapky. Myslela som, ze je to alergia, ale ked to po par dnoch dostali aj mladsi chalani, bolo jasne, ze to bol virus. Potvrdila mi to aj doktorka. Nie je to nic strasne, len to neprijemne vyzera, ale za tri dni ani nebudes vediet, ze ste to mali. My dospeli sme to nechytili.
Ja pouzivam na potnicky sudocrem a pomaha
"Naša malá mala na tvári vyrážky od dudlíka- teda od sliniek, ktoré sa dostali medzi dudu a pokožku. Na odporúčanie známej sme skúsili značku Hevea a problémy zmizli, preto by som volila už len Hevea." hovorí naša zákazníčka Majka.
www.bleble.sk
my pouzivame tekuty puder
síce stará diskusia, ale aj malému sa to niekedy robí na riťke. jemu zaberá, keď mu to ponatieram bepanthen care, onedlho zmiznú
@andrea182 obzcajna potnicka, umyt vodou a cakat az sa ochladi..., my mame tiez