Potenie u 6-ročnej

veronicka42
29. júl 2022

Dobrý večer, aký sprchový gél používate pri 6r. deťoch? Dcéra sa dosť potí (dosť cítiť pazuchy), a používať sprej mi príde ešte skoro. Poslednú dobu sa mi zdá že ani sprchové to extra neprekryje.

anavixy
29. júl 2022

Hormóny má v norme? Skúsila by som nejake prírodné spreje/tuhy dezodorant apod., dnes je uz dost takej kozmetiky, len sprchac asi nepomoze cez den.

dievcacitajucelist
29. júl 2022

@veronicka42 Keď môžem pripnem sa. Nevlastný syn sa tiež strašne silno potí a ešte som si všimla, že ma tmavohnedý az čierny ušný maz, na nete som sa dočítala, že to majú ľudia čo sa silno potia. Tiež ho je cítiť, keď sa spoti

veronicka42
autor
29. júl 2022

@anavixy veľa energie má akurát tak.. 😄

luliu
29. júl 2022

@veronicka42 určite by som riešila niečo pod pazuchy, deti sú krute, chces, aby sa jej smiali? Toho sa nezbaví ....
Sprchový gél nepomoze

anavixy
29. júl 2022

@veronicka42 haha, ja nemam a aj tak sa potim jak 🐖🤣 pozri napr Kvitok kozmetiku, maju tuhe deodoranty a zlozenie vyzera byt ok. Vyzera to byt skoro, ale tak ked treba 🤷🏻‍♀️🙂

mikimirus
29. júl 2022

@veronicka42 vyskúšajte prírodný deodorant. Dcéra ho používa asi od 5 rokov. Teraz má 10 rokov a stále kupujem iba tento. https://www.biokrasa.sk/telo/dezodoranty/minera...

dadis
29. júl 2022

@veronicka42 To ozaj v 6r🤔? Mne to pride skoro..ja by som to asi riesila s lekarom, ci nie predcasna puberta.

veronicka42
autor
29. júl 2022

@dadis ako nie tak extrémne ako chlapci, toto podľa mňa nie je na lekára.. vidím čo vonku stvára, ale proste mám pocit že používame slabý sprchový alebo ja neviem 🤷

luliu
29. júl 2022

@veronicka42 ja mám 11 a 13 ročné deti a aj pri extrémnom poteni nezapachaju ešte. Ak by boli cítiť, riešila by som to, kúpila deodorant, antiperspirant, v takom veku by som to riešila aj s lekárom. Nepodcenuj to

dadis
29. júl 2022

@veronicka42 No syna som zacala citit asi v 12r, ak si dobre pamatam, kupila som mu deodorant gulicku Balea sensitive bez hlinika a dcera ma teraz 13r a ona este vobec potom nesmrdi a to jej vyberam veci z treningu obcas, tak viem..🤷‍♀️