Ahojte. Mám 4 a pol mesačného syna a má 8 kg, ktorý sa my potí, ale pri tom horučku nemá. Všimla som si, že nie raz má tu svoju malu makovičku aj teplejšiu ako zvikne a ked mu zmeriam teplotu tak má 36,4 °C . Niekedy má hlavičku taku mokru že ho chudáčika musím utierať. Z manželom si robíme žarty že to z veľa premýšľania 🙂 ale aj tak radšej sa opýtam na radu či je to ok alebo či by som mala isť ku lekarovi. Ďakujem za odpovede
To je normálne, niektoré detičky sa neskutočne potia na hlavičke, možno je to spôsobené aj tým, že im ešte nefungujú potné žľazy, postupne sa to upraví a potia sa menej.....
moj syn sa tiež nenormálne poti - v noci ho bežne prezliekam,spoteny je aj v školke,hlavne ked lieta.niekto sa poti viac,niekto menej🙂
moja dcerka sa tiez velmi potila, ked bola mensia..bolo sice leto, ale potila sa aj ked bolo chladnejsie pocasie..bola zvyknuta spavat v chladnejsej izbe a aj tak bola cela spotena - hlavne hlavicka..neriesila som to s lekarkou, postupne to preslo, teraz sa uz tak nepoti, aj ked je izba max. vykurena 🙂..tolko moja skusenost..