Ahojte zienky. Uz som to chcela napisat davnejsie ale nejako som na to pozabudla 🙂 z mojim starsim synom uz bucha puberta a mame trosicku problem s potenim. Poviem to uplne na rovinu ze smrdi. Ked som mu kupila prvy antyperspirant tak sa opytal ze naco mu to bude 🙂 no a teraz ma uz odo mna uz tri len neviem ci ich ozaj pod pazuchami pouziva lebo ked sa vrati zo skoly tak je to to iste. Neviete nam nejak poradit co by mohlo este zabrat?
@materina_duska Dakujem 🙂 Budem to musiet zistit ked sa vrati a dam vediet. Oholenie ma nejak nenapadlo. Pod pazuchami normalne zarasta hadam uz od dvanastich tak mozno by aj to mohlo pomoct. Len syn je strasne urazlivy tak mu to musim nejako naznacit 🙂 Vies lebo mama je teraz vzdy ta trapna 😀
Ak ich používa treba to skontrolovať ale pomáha aj Driclor gulička kúpiš v lekárni je to bez zápachu používa sa aj pri potiacich sa rukách,nieje parfumovaná tak mu to nebude vadiť ale treba používať. Skús mu jemne naznačiť že nieje príjemné keď príde taký spotený domov a doslova ti to smrdí. Hormóny robia v puberte v tele šarapatu môže to byť aj tým a neskôr sa to upraví. Len musí zistiť že je fajn voňať 🙂
ak si chce najst frajerku tak smrdiet nemoze 🙂 takze urazlivy neurazlivy otoc to na baby. Babam sa smradlavy chlapi nepacia.
Kazdy vecer ci rano sprcha. Oholit a pouzit antiperspirant
Neviem koľko má syn, pekne sa s ním porozprávaj aj o zvýšenej hygiene, treba sa aj častejšie osprchovať, aj nejaká voňa by sa už hodila, ale hygiena je základ, voňa čistoty je to naj.
@barnica
@katy1979
@anuska74 Vdaka kocky 🙂 Chemiu by som velmi na nom skusat nechcela to je fakt asi len krajna moznost. Ale mu skusim mu nejako splechnut ze baby chcu vonavych chalanov. Uvidime co z toho 🙂 Inac syn ma 13 a sprchuje sa vecsinou kazdy den vecer (rano nestiha lebo sa mu samozrejme nechce vstavat). Skusim mu nejak zahadne naznacit nech sa teda oholi pod pazuchami som zvedava ze co povie 😀 teda neviem ako su na tom jeho spoluziaci a koamosi ale myslim ze teraz je to u chalanov celkom v mode ze? 🙂
@martina335 no teraz je doma ze je skor out byt neoholeny a zachvilu bude leto takze tielocko a trciace chlpy asi nebude ono
@martina335 mlademu chalanovi, este dietatu by som Driclor v ziadnom pripade neodporucala. nech pouziva len klasicke antiperspiranty, alebo spreje. normalne sa s nim treba len porozpravat, povedat mu, ze u deti v jeho veku je to normalne a nato tie vonave veci vyrobili, aby sa pouzivali. ze je to neprijemne aj spoluziakom a ucitelom, ked tam zapachaju spoluziaci. urcite nehladajte dalsie riesenia, lebo je to stale len dieta. oholit si podpazusie jasne, to je podla mna sucast beznej hygieny kazdeho cloveka, ale myslim si, ze 13 rocny chalan este nezarasta nejak moc, ze by si musel holit podpazusie. fakt len tie antiperspiranty. podla mna ich nepouziva a preto stale ho citit. A to co, ze sprchuje sa vacsinou kazdy vecer? to akoze sa nesprchuje kazdy vecer? to aj taky ludia este su, ze sa nesprchuju kazdy vecer? a ci je holenie v mode? to neije modna zalezitost, ale zalezitost hygieny. v chlpoch sa pot rozklada a smrdi to este viac. nie je nic nechutnejsie, ako chlap v tielku s chlpami pod pazuchami. fuj.
@katy1979 suhlasim to mas asi pravdu 🙂
@stanislavao dakujem 🙂 urcite s nim o tom hodim rec. Naposledy na vianoce dostal syn taky set set kde bol sprchac aj antiperspirant len sa mi nezdalo ze by ho nejak pouzival. On si sam podla mna hlavne ani velmi neuvedomuje ze to mozno inym vadi alebo sa neciti 😒 Myslla som to tak ze sa sprchuje vecsinou vecer ale niekedy (hlavne cez vikend) sa sprchuje rano len ked chodi do skoly tak sa mu rano nechce. A pod pazuchami uz zarasta asi od dvanastich a za chvilu ma 14 takze je tam zarasteny podla mna normalne uz ako dospelak. len sa mi zda ze mu to ani nejako nevadi alebo mu to len este nikto nepovedal
@martina335 ved jasne, tymto deckam este malym to nevadi, neriesia to. na frajerky este nemysia. moj syn ma +é a teda tiez to uz zacina byt citit a jeden synov kamarat ked tu je, tak to musim nonstop vetrat. a akoze cistotny ludia, normalny. tie deti sa necitia a nevadi im to. vela stastia.
mam dcerku 15r. a je vecne spotena
/ ked pride zo skoly smrdka viac ako manžel ked tazko pracuje/,vlasy sa jej umastia do vecera
pomaha jej denno denna sprcha a pouziva damske toaletne vody
Je to normalny jav v obdobi pubety. Zvysene potenie,hormony,pohlavne dozrievanie u oboch pohlavi. Pomoze vysvetit, hygiena, bezna drogeria, menit pradlo, tricka.
@stanislavao tak to je asi aj u nas. Puberta u syna prisla asi o kusok skor teda minimalne drzim spravanim a tym ze zacal rychlo rast a zarastat. Ale asi sa fakt proste neciti a baby este zatial chvalabohu nenahana. Mozno to pride potom samo 🙂 Ale porozpravam sa s nim urcite a potom mozem dat vediet ze ci to nejak pomohlo 🙂
Keď nevieš, či ich používa, netreba hľadať ďalšiu alternatívu 🙂 Najprv zisti. A kludne mu povedz, že smrdí 🙂
Ak by nepomohli kozmeticke pripravky, nech sa ešte skúsi oholiť pod pazuchami. To tiež dosť pomôže.