Potenie 7 ročnej dcérky

nini1010
4. sep 2020

Dcerke zacali pri spoteni sa zapachat pazusky.Nerada by som aby sa dostavala v skole pripadne do neprijemnych situacii preto som uvazovala ci existuje nejaky prirodny jemny setrny pripravok aj pre deti.Mate skusenoati s potenim takto malych dievcat?Nie je to skoro?Myslela som ze to patri az k puberte.Nechcem na nu davat este ziadnu chemiu a parfumovane antiperspiranty,preto by ma zaujimalo ako taketo veci riesite vy.Samozrejme ked to citim tak ju hned sprchnem,o to nejde len ma zaujima ci sa to da riesit aj preventivne.Dakujem

jajamalka
4. sep 2020

Ahoj, ja by som možno najskôr skúsila vyšetrenie štítnej žľazy a návštevu endokrinológa.

nini1010
autor
4. sep 2020

@jajamalka Uz sme boli v inej suvislosti zhodou okolnosti 2 tyzdne dozadu,brali krv,sono a vsetko ok.Len aby som mozno doplnila.Ona sa nepoti nadmerne.Poti sa primerane.Len ked vonku lieta s deckami ako sarkan tak jej tie pazusky citit.

1xenia1
4. sep 2020

Pazúch od Ponio. Za seba odporúčam tie bez sódy bikarbony lebo tie s ňou mi akosi nesadli

bramc
4. sep 2020

Ja som to tiez riesila toto leto u 7rocnej.. v lekarni poradili toto :
https://www.benulekaren.sk/perspi-rock-natural-...
.. pomohlo.. a ze je to nie bezne ale tiez nie uplne nezvycajne, ze pokial to nie je nadmerne potenie nemusi ist o zdravotny problem..

benit
4. sep 2020

Moja ziacka sa takto zacala skoro potit, ze ju bolo citit. Chodili s nou na endokrynologiu pre predcasnu pubertu.

stanulienkat
4. sep 2020

Skus zaprasit detskym pudrom Avirilom.

macekovam
4. sep 2020

@nini1010 tu nepomôže nič... Máš 2 možnosti.. Bud bude smrdiet co je neprijemne.. Alebo tu chémiu použiješ... Teraz deti dozrievajú skôr ako my.. Dievky sú vyvinutejsie...

renatka100
4. sep 2020

@bramc pozor na tento typ deodorantu - su rozne aj negativne studie na tieto mineraly, ktore sa vodou dostavaju priamo do tela do pecene, do stitnwj zlazy - pozor hormony!!! A pre deti toto urcite nie je, treba skusit nejaku bio kozmetiku ale toto detom veru nie!!!

http://chemicaloftheday.squarespace.com/most-co...

janicka1985
4. sep 2020

Ahoj ,aj moja dcéra sa takto potila, od 8 rokov bol cítiť zápach dospeláckeho potu.Chodili sme nejaky cas na endokrinologiu pre istotu ale vysledky mala ok.Proste rýchlejšie dozrievala - bol záver.Kupila som jej guličku a problém bol odstránený 💁

katty2012
4. sep 2020

@nini1010 aloe vera deo

suezuzu
5. sep 2020

Tiež odporúčam nejaké prírodné deodorandy, ja používam od značky ponio šampón a mydlo. Dezodorant mam od Dulcie. Skus pozrieť zemito.sk tam majú prírodnú kozmetiku. Možno ťa niečo osloví 😉.

ivangeline
5. sep 2020

Keď jej cítiť pot,tak sa najskôr nestravuje vhodne. Ak jes stiplave,koreniste,presolene jedla,tak zapachas viac. :D Inak fakt nestačí každé večer prípadne aj ráno sprchu?

nini1010
autor
5. sep 2020

@ivangeline To nie je problem.Na stravu dohliadam naozaj velmi aby bola vyvazena,zdrava a vhodna pre dieta.Ona sa skor takto smrdkavo nepoti vzdy ale iba niekedy.Mozno 1-2x za tyzden.Neviem co to sposobi.Mala sa sprchuje kazdy vecer samozrejme,v zivote som ju nedala spat neokupanu alebo neosprchovanu.Tk niekto vobec robi?A samozrejme ked to nahodou zacitim hned ju umyjem.

nini1010
autor
5. sep 2020

@suezuzu Ked ja som voci tymto mne neznamym znackam dost nedoverciva.

nini1010
autor
5. sep 2020

Este by som mozno raz zdoraznila jednu vec.Nemam pocit ze sa poti nadmerne.Nepoti sa nadmerne.Iba jej ten pot z nejakeho dovodu niekedy,tak1-2×tyzdenne viac zapacha.Nema abi mokru pazusku ani nic.Len to niekedy citit ale nie vzdy.

suezuzu
5. sep 2020

@nini1010 je škoda, že sú neznáme... Lebo sú to naše slovenské firmy, ktoré sa venujú výrobe prírodnej kozmetiky. Ale chápem, človek sa bojí vyskúšať, keď nevie.

xxxzzz
5. sep 2020

Toto som zacala riesit, synovi som objednala z dulcie. Naozaj odporucam