Ahojte, potrebujem radu. Dcéra má už cca rok menzes, v juni 2021 mala prvý krát menzes. V zimných mesiacoch mala menzes pravidelne po 28 dňoch. Teraz mala posledných 4x len 25 dňový cyklus. A tým mame problém. Máme zaplatenú dovolenku v Turecku a vychádza jej to už tam. Predtým, keď sme to plánovali, sme to obišli. Ale takto s 25 dnovym cyklom už to tam vychadza. A mám doma slzavé udolie. Hormóny do nej pchať nechcem, tak ako to aspoň o 3 dni oddialiť? Ďakujem za každú radu.
Tampon maly a ide sa, neda sa to oddialit, ja som vzdy pred dovolenkou skusala tieto babske recepty a teda ani raz sa mi to neposunulo, proste nezmenis to, a bude takto fungovat 40 rokov a tolko udalosti bohuzial to je nas udel
My sme tiez mali naplánovanú dovolenku ked som mala 14.. riesila som to najmenším tampónom a častým menenim 🙂
Tak keď všade počúva len, že aké je to blbé mať krámy na dovolenke, ako to zničí dovolenku atď. Proste, taký je život dievčat, žien. Nedá sa posunúť a hotovo. Tampón to vyrieši. Keď bude bolieť brucho, dať si tabletku. A užiť si aj tak. Žralok ju nezje 😉
Menštruačné plavky som kúpila mojej
Menstruacne plavky 👍
@marcellka32 prosím kde ich kúpim? Čo som našla na webe, sú vypredané.
@sylvia36 mne niekoľkokrát ozaj pomohla ta citrónová šťava. Keď sme mali ísť na dovolenku a vychádzali mi moje dni , pila som týždeň pred každý deň aspoň pol litra citrónovej vody 😁 mne to zabralo vzdy keď som potrebovala 🤷♀️ a polku dovolenky som mala free. Ale tak každé telo je iné 🙂
Moja má 11 a tiež to vyjde na dovolenku. Kupila som jej menštruačné plavky
@sylvia36 pozri znacku Modi bodi. Dorucia aj na sk.
Takže nakoniec sa nám to podarilo posunúť o 3 dni - tabletky z bylinky VITEX OVČÍ a tiež každý deň voda so šťavou z jedného citróna. A menzes dostala vždy po príchode domov z dovolenky, takže nám to tento rok vyšlo 2x. VITEX OVČÍ sa berie 1 tbl od 16.dňa cyklu do 28. dňa, potom pauza.
@sylvia36 tampon a vybavene