Posilnenie imunity trojročnej dcérky

28. jan 2022

Ahojte mam 3 rocnu dcerku mam je davat atkodefens .. ten sme vybrali a mam cakat mesiac a dat dalsiu 5 dnovu davku ... prosim Vas viete poradit co mozem medzi tym este dat na posilnenie imunity? Davam je jednu kvapku D je to malo ? Alebo este nieco pridat .. 🙏🙏🙏🙏

30ericka
28. jan 2022

ahoj, colostrum, vitamin D, probiotika, vitamin C. Kazdy den. Nevynechat

nikpa
28. jan 2022

Niekedy je menej viac, arko d. je mesačná dávka, je tam viacero vitamínov. Ja by som ju medzitým okrem Dcka nepchala s ničím. Možno dcérka ak je často chorá si tým proste musí prejsť, takto sa jej buduje imunita. Tiež mám škôlkara a som z tych chorôb na prášky ale je rovnako chorý či ho pcham vitamínmi alebo nie. Radsej som sa zamerala na stravu a otužovanie lebo už neviem ako mu pomôcť.

trinneo
28. jan 2022

Mám trojročnú a furt chora,musi si tym asi prejst, ale dopujem imunoglukan, cebion, vitamin d, rybi olej, sirup hlivacek, a najnovsie aj sirup echinaceu od justua najnovsie, ked trochu zakaslala, tak aj inhalujem okrem toho zelenina a ovocie je samozrejmost a mam pocit, že konečne jej to trosku zacalo pomáhať, ale uvidíme dokedy a ako dlho vydrzi v skolke.

ninah1486
12. mar 2022
Používateľ ninah1486 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od ninah1486.

ja dávam synovi céčko od lipo c askor

beahavala
16. mar 2022
Používateľ beahavala je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od beahavala.

malému dávam c vitamín

simonka_ba
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
01matrioska
7. júl 2022

Dobrý deň, švajčiarska spoločnosť nahrin vyrába viac druhov prípravkov na podporu imunity. Spomeniem narosan sirup čučoriedkový, ktorý je asi top. Nájdu sa však aj vitamíny vo forme kapsúl. V prípade záujmu o poradenstvo a prehľad výrobkov ma kľudne kontaktujte, rada pomôžem. Pekný deň.