Ahojte mam 3 rocnu dcerku mam je davat atkodefens .. ten sme vybrali a mam cakat mesiac a dat dalsiu 5 dnovu davku ... prosim Vas viete poradit co mozem medzi tym este dat na posilnenie imunity? Davam je jednu kvapku D je to malo ? Alebo este nieco pridat .. 🙏🙏🙏🙏
Niekedy je menej viac, arko d. je mesačná dávka, je tam viacero vitamínov. Ja by som ju medzitým okrem Dcka nepchala s ničím. Možno dcérka ak je často chorá si tým proste musí prejsť, takto sa jej buduje imunita. Tiež mám škôlkara a som z tych chorôb na prášky ale je rovnako chorý či ho pcham vitamínmi alebo nie. Radsej som sa zamerala na stravu a otužovanie lebo už neviem ako mu pomôcť.
Mám trojročnú a furt chora,musi si tym asi prejst, ale dopujem imunoglukan, cebion, vitamin d, rybi olej, sirup hlivacek, a najnovsie aj sirup echinaceu od justua najnovsie, ked trochu zakaslala, tak aj inhalujem okrem toho zelenina a ovocie je samozrejmost a mam pocit, že konečne jej to trosku zacalo pomáhať, ale uvidíme dokedy a ako dlho vydrzi v skolke.
ja dávam synovi céčko od lipo c askor
malému dávam c vitamín
Dobrý deň, švajčiarska spoločnosť nahrin vyrába viac druhov prípravkov na podporu imunity. Spomeniem narosan sirup čučoriedkový, ktorý je asi top. Nájdu sa však aj vitamíny vo forme kapsúl. V prípade záujmu o poradenstvo a prehľad výrobkov ma kľudne kontaktujte, rada pomôžem. Pekný deň.
ahoj, colostrum, vitamin D, probiotika, vitamin C. Kazdy den. Nevynechat