Dobrý môžem sa spýtať máme všetky vyšetrenia od Lazikovej až po psychológa a pedopsichiatra. Idem. si podávať o predĺženie rodičovského... malý má poruchu správania... či si môžem podať žiadosť aj na Zetep. Lepšie povedané priložiť k správam od lekárov. Ďakujem.
myslim, ze to nebude na ZTP
@riyadh si ich suseda ked to tvrdis?
@chrobak7 pani chce len radu. JA ju chapem. chcem si vybavit dochodok a vobec tomu a postupu a vsetkemu okolo toho vobec nechapem.
Lazíkova ak myslíš tú z Trnavy rieši autizmus. Takže má tvoje dieťa diagnostikovanu nejakú diagnózu?
Napisala som ti spravu
@kacena4 akou výchovou ako ty ma poznáš osobe nerozumiem.Ma poznáš 40 v živote som ta nevidela a dobre vieš súdiť ľudí. neboj ja som sem išla o radu a nie doma sedieť na zadku ja som si išla po radu. Ty máš tiež ten istý problém s deťmi a súdim ta ze máš chorých synov radšej nekomentuj môj syn má také detstvo že tvojim deťom sa. môže o tom snívať už budem hnusná vieš dokonale ľudí... urážať a súdiť. asi si si neprečítala dostatočne pýtam sa lebo neviem v tom chodiť ako to je.
@deana100 vsetko zavisi od lekarskych sprav - konkretne od pedopsychiatra. Detska lekarka s tym nema nic. Tvoje dieta musi mat na zaklade lekarskych sprav stanovenu diagnozu a potom sa urci podla tabuliek miera funkcnej poruchy. A potom sa podla percent da riesit ztp status/preukaz
@deana100 Nerozčuľujem sa, len sa pýtam, prečo chceš vybaviť ZŤP. Čo očakávaš od ZŤP preukazu? Chceš následne žiadať o kompenzácie pre ZŤP?
TO, že tu nikto nevie posúdiť, či syn má alebo nemá nárok na ZŤP, je fakt. My nevieme, nakoľko závažná je tá porucha. Zuzulienka tu aj dala tabuľku zdravotného posudku, ktorý používa UPSVaR, pokiaľ jeho poruchu vyhodnotia ako mierne narušenie, tak mu nepriznajú ZŤP. Na ZŤP musí byť miera funkčnej poruchy aspoň 50%.
@deana100 takto nájdeš tie moje správy klikneš na tie tri čiarky a sa ti ukaze taká obálka, tak na nu klikneš
@zuzuliennka1 Ďakujem veľmi pekne vám ♥️
@deana100 a co presne ocakavas od ztp preukazu?
@deana100 ahoj ako sa u syna prejavuje porucha správania? Učiteľka z mš si to myslí u mojej dcérky tiež ale mne sa nezdá. Kde ste boli na diagnostiku?
@karolinkasky Pani Laziková psychológ neurológ pedopsichiater.
@karolinkasky nevie rozprávať nevníma že si môže ublížiť
@karolinkasky
@karolinkasky keď mu kvapne s polievky na natelnik hneď vyzlieka všetko. nespavosť spustí taký až hystericky plač chodí spávať ráno.
@zuzuliennka1 chcem vyskúšať podať
aka porucha spravania? su rozne ale casto su spojene s nespravnou vychovou v rodine... za mna na toto ztp nedostanes ani predlzeny rodicak