Pôrod sekciou a imunita detičiek

johankaivanka
11. feb 2024

Ahojte, mamky, tie, ktore ste rodili sekciou a aj prirodzene. Vidite nejaky rozdiel v imunite deti? Zaujimaju ma aj starsie deti.
Dakujem ❤️

siska53
11. feb 2024

@johankaivanka Nie, nevidim.. resp..nebyvali prehnane chorlave, taky zlaty stred . Ani moc, ani malo..

marianarem
11. feb 2024

@johankaivanka Ja som sa narodila sekciou, sestra prirodzene. Teraz mam o nieco horsiu imunitu ako ona, ale v detstve to tak nebolo. Boli sme na tom zhruba rovnako a nebyvali sme prehnane casto chore. Alergie sme mali/mame tiez obidve, histaminovu intoleranciu tiez obidve. Obidve sme.boli aj zhruba rovnako dlho kojene.

barka1
12. feb 2024

@johankaivanka ano, vidím, ale iny, než by sa cakalo - dcera prirodzeny porod po termine, dojcena 10m, v školke chora často, jeden polrok asi 5x rozne ATB, teraz (9r) sa to konečne zlepšuje, syn - sekcia, narodeny v 32.tyzdni, dojceny cca rok, do nástupu do školy ATB raz, nechytal ani choroby od sestry. Až teraz v škole je to trochu horšie, akoby dohanal tu školku. Inak je medzi nimi 1,5r, prostredie, strava rovnake. Vždy sme sa s doktorkou smiali, že aka su vynimka 🙂 takže asi tak.

didush27
12. feb 2024

@johankaivanka u nás starší sekcia a nebol dojčený vôbec. Mal bežné detské choroby, nič vážne. Mladší prirodzený pôrod, dojčený 2,5 roka. Počas škôlky časté laringitídy, boli sme 2 x v kúpeľoch. Je alergik na trávy.

kiki68
12. feb 2024

@johankaivanka Ja som mala prirodzene a rozdiel v skolke na detoch nevidim. Uplne rovnako su chore. Kamoska ma cs a ten jej chlapec je odolnejsi ako nas …

tetapetra
12. feb 2024

@johankaivanka nie, absolútne