Poraďte značku dobrého kolostra

xlucia
8. okt 2012

... pre deti. tabletky, alebo sirup alebo co sa vam osvedcilo? ktora znacka? a cena?

tynamartina
9. okt 2012

Ja som dávala toto, max spokojnosť. cena okolo 12€ sú to tabletky ale v želatínovej tobolke , prášok som vysypala do vody a malý to vypil bez problémov 🙂

xlucia
autor
9. okt 2012

@tynamartina dik. ako dlho do brali?

tynamartina
9. okt 2012

@xlucia no malý to bral asi rok. Bol stále chorý týždeň v škôlke 2 týždne doma , ked sme začali brať kolostrum asi sa 3 mesiace sa to začalo postupne zlepšovať asi po pol roku si myslím že to zabralo naplno ale dávali sme naďalej potom sme vysadili a teraz nebol aj vyše roka chorý 🙂

vikiba
9. okt 2012

@tynamartina super tip ja sa ho tiez chystam kupit chcela som povodne tekute len to stoji 30eur okolo 1,25 dcl tak toto asi vychadza lepsie
my po prvom mesiaci v skolke 2 tyzdne doma zapal priedusiek a atb samozrejme

tynamartina
9. okt 2012

@vikiba No to nie sú to zázraky na počkanie ale časom to zaberá a je to super,my sme tiež mali sále problémy s prieduškami ja môžem len vrelo odporúčať, len to netreba vzdať keď sa zdá že to nezaberá, chce to vytrvalosť, imunita sa buduje postupne. Veľa šťastia nech ste čím skôr zdravý 🙂

vikiba
9. okt 2012

@tynamartina jasne necakam ze uz budeme cely rok zdravy 😉 ale snad to pomoze
prvy rok v skolke je vzdy narocny uz sme tym presli s dcerou jej pomohlo az vybratie nosnej mandle odvtedy akoby utalo

xlucia
autor
11. okt 2012

@vikiba kde si videla to tekute. to je takt take drahe? 😒

vikiba
11. okt 2012

@xlucia normalne v lekarni to mavaju ak nie tak vedia objednat vola sa to Biocol- tekute biokolostrum stoji okolo 30 eur podla toho kde a aj cez net sa da objednat
ja som uz kupila to barnys za 12,-

meduliacik
12. okt 2012

Ja mam dobre skusenosti s Colostrum Premium od Kompava, je to az 60 toboliek za 14 eur, 1 tobolka ma az 35%IgG. Davam to obom detom- (5 rocnemu a 1,5 rocnej-vysypane do mlieka) a musim poklopat, od septembra sme este nemarodovali, aj ked minuleho roku sme uz o takomto case mali za sebou 4 marodky.

xlucia
autor
12. okt 2012

@meduliacik treba to vysypat?

nevestickka
12. okt 2012

my sme zacali pred mesiacom davat kvapky Multiimun Baby od Altermedu, 2x denne 5 kvapiek a musim zaklopat, zacinajucu chorobu sme teraz v tomto ukaslanom skolkarskom prostredi pekne ustali 😉 Takze verim, ze ak budeme pokracovat dlhodobo, bude to mat este lepsi ucinok...

meduliacik
12. okt 2012

@xlucia vysypavam iba 1,5 rocnej dcerke, 5 rocny to prehlta cele

meduliacik
12. okt 2012
kacena_1
4. feb 2014

@nevestickka ahoj, si spokojna s tymi kvapkami?ja davam mslemu imunoglukan, ale rozmyslam, ze skusim aj toto. Na ako dlho ti to asi vydrzi?

aniko82
4. feb 2014

Barney's alebo od monsea (vyrobca probiotik dophilus)...

nevestickka
4. feb 2014

@kacena_1 ahoj, tie kvapky boli fajn, tiez sme dlhodobo davali Imunoglukan, ale teraz sme presli na detsky Draci sirup, je to celkom bez konzervantov a zatial sme s ucinkami spokojni 😉

mikibe
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
lr11
1. okt 2014

Ahojte maminky, nemaminky, žienky, budúce mamičky. Naozaj LR pomáha, lieči a funguje. Najprv som si všetko vyskúšala, overila a teraz viem Vám poradiť, pomôcť v akejkoľvek oblasti. Na akúkoľvek vekovú kategóriu, akýkoľvek človek, akýkoľvek problém. Kľudne píšte, rada Vám pomôžem. Užite si život bez starostí.
Lenka

reppka10
3. okt 2014

Milé mamičky. Jedinečná vec na posilnenie imunity vašich detičiek Colostrum od LR http://www.lr-slovak.com/colostrum-direct/d-1897/. Tento mesiac v akcii. Pre viac info píšte správu 🙂

pavolh
9. jan 2015

Kolostrum - pýtajte sa vždy na spôsob spracovania a krajinu pôvodu. Preco?
>>> tekuté kolostrum sa nemá pasterizovať, ničia sa tým mnohé cenné látky a znižuje sa účinnosť, najšetrnejšia je technológia mikrofiltrácie
>>> kolostrum v kapsulách - má byť sušené lyofylizáciou (freeze dry technológia) - hovorí sa tomu aj sušenie mrazom. Na SK sú iba 3 druhy kapsúl vyrábané touto technológiou. Väčšina firiem predáva kapsule kde je kolostrum sušené sprejovou technológiou - je lacná a rýchla, ale znižuje účinnosť kolostra o 50%, pretože sa používa teplota vzduchu 120 stupňov C.
>>> pôvod: výhodnejšie je kolostrum od kravičiek z nášho pásma (EU krajiny), nie z Kanady, USA, či Nového Zélandu - na nás je menej účinné
>>> bolo spomínané:
> Barnys - je z Kanady, sušené sprejovou technológiou - nižšia účinnosť
> LR - nemecké, technológia spracovania je šetrná, cena je premrštená
>>> odporúčam Delta Colostrum - nemecké, šetrné technológie spracovania, prijateľná cena vs. kvalita

cipka999
22. mar 2015

pavolh veľmi pekný príspevok a keď sa môžem opýtať, čo by ste povedali na tento colostrum?! ... http://www.e-colostrum.sk/product-detail/bio-co... .. mne je synček dosť často chorý poslednú dobu, má 5 rôčkov a nedávno mu zistili aj sennú nádchu, čo má po mne keďže som alergička a tiež často chorá, ba dokonca ma jedna choroba drží aj 3 mesiace stále. krásne ďakujem za odpoveď

inffinity
22. mar 2015

@cipka999 doporucuju colostrum od firmy essens pochazi z českych kravicek ktere se volne pasou v Beskydech. Znam osobne i majitelku. Vice info zde http://www.essens.sk/ v sekci produkty. Pokud byste se chtela neco zeptat napiste mi 🙂

pavolh
26. mar 2015

cipka999 - kolostrum,ktore uvadzate nie je od rakuskeho producenta,ale nemeckej firmy Colostrum Technologies, je to zrejme podla ponuky,ktoru maju na stranke. Takze mi ponuka nepripada seriozna, kedze je tam uvadzana vyroba v Rakusku. Mimochodom tato firma dodava kolostrum pre Biocol. Je to sice kolostrum vyrabane setrnymi technologiami,ale vyrobca so surovinou manipuluje. To znamena, ze umelo zvysuje hladinu Imunoglobulinu G, co je nasledne vyuzivane pri marketingovej komunikacii. Kolostrum sa ma pouzivat presne v tom zlozeni ako ho naprodukovala krava pre teliatko,akekolvek dodatocne zvysovanie niektorej jeho zlozky je skor kontraproduktivne.

pavolh
26. mar 2015

inffinity - podla mojej vedomosti v CR neexistuje produkcia kvalitneho kravskeho kolostra...

inffinity
26. mar 2015

@pavolh vidis tak by sis mel doplnit info 😉

pavolh
26. mar 2015

Dajte mi teda na nu kontakt, rad sa s nou stretnem a potom zmenim mozno nazor 🙂

cipka999
1. apr 2015

inffinity a pavolh krásne ďakujem za odpovede ... takze by ste mi teda odporucali Delta Colostrum alebo ten z tych ciech?! dakujem 🙂

pavolh
1. apr 2015

cipka999 - z Ciech skor nie, ja naozaj nepoznam vyrobcu v CR alebo v SR, ktory by produkoval kvalitne kolostrum a este spracovane setrnymi technologiami. Su firmy,ktore tvrdia,ze predavau slovenske alebo ceske kolostrum a pritom to vozia z Ciny, na Slovensku to len naplnia do kapsul a predavaju ako slovenske. Konkretne to robi napriklad firma Dobre zo Slovenska. Takze skor odporucam Delta Colostrum, to mam overene a komunikoval som aj s majitelom tej firmy,ktora ho vyraba.

pavolh
1. apr 2015

infinity - poslite mi na tu pani kontakt, prosim, ak teda ju naozaj poznate osobne. Odvolam sa na Vas a skusim sa s nou osobne stretnut.

ajockai
1. apr 2015

Nic lepsie ako produkty a colostrum od nemeckej firmy LR nie je. Maju najlepsiu vyrobu a najlepsiu ucinnost. Funguju na 100 percent. Mam vyskusane a overene.